Po prostu wiedziałem, że ktoś to zrobi
Ale jednak przyznasz, że "odzyskanie" takiego obrazka czyni go po pierwsze gorszej jakości. Nawet, jak byś nad tym popracował kapkę dłużej, to i tak ściągnięte z neta nie będzie dobrze zdatne do użytku dla profesjonalnej, komercyjnej dystrybucji. Na upartego mooożna... ale jak coś drukuję w drukarni, to zawsze chcą, żeby przynosić wersje robocze, bo zapisane w gifie, png, jpg itd po prosu tworzą problem z przygotowaniem tego do prawidłowego druku i uzyskania dobrej jakości. Zresztą, jak gdzieś zobaczę wykorzystane komercyjnie bez mojej zgody, mogę się powołać na oryginalne wersje robocze na moim dysku. Jak się uprę, to z takimi głupimi dowodami, że mam wrzucone na kilku stronach, jako moje prace, podpisane przeze mnie, z datą i robocze wersje na kompie, to wygram. Wiem, że muszę popracować nad tymi zabezpieczeniami, ale tu to prędzej dla bajeru zrobiłem na szybkiego
A ta ankieta trochę wieśniacka, chyba ją usunę... z rozpędu zrobiłem.
PS.: A nawet takie "zabezpieczenie" już tworzy problem dla kogoś, kto nie potrafi.
PS2.: Dobra, jednak zmieniłem po prostu nazwę pierwszej odpowiedzi, niech już będzie ta ankieta.
PS3.: Coś jest tutaj nie tak... jak edytowałem pierwszego posta, to zamiast jego zawartości pojawił się TEN post O_o Teraz już wszystko ustawiłem, jak było.