Użytkownik morton24 dnia piątek, 23 lipca 2010, 12:47 napisał
Nie Lionel. Trzeba to robić na intuicje.
To ja pomyliłem się na pewno przy tym nożyku do listów, dla mnie to był cenny przedmiot . Poza tym moja wrodzona chciwość nie pozwoliła wybrać czegoś taniego.
Ja mam takie pytanie w lesie elfów przy pomnikach bijemy się z ożywieńcami. Wypadają z nich części zbroi molocha ale napierśnika znaleźć nie mogę. Wiecie gdzie może być?
Ok. Jeszcze jedno...w wieży maginów można znaleźć zbroję komtura lecz bez rękawic ani butów (hełm znalazłem) gdzie mogę znaleźć resztę? U gościa pod orzamarem byłem ma tylko lepszą zbroje komtura
Ta zbroja nie tworzy zestawu (nie ma do niej odpowiednich rękawic i butów, nie daje premii za całość), ale czytałem, że dobrze wyglądają z nią części ze zbroi kawalera.
Jeżeli coś jest zestawem, to taka informacja widnieje w jego opisie. "wraz z XXXXX daje premię do XXXX" czy coś w ten deseń. Do znanych (prawdopodobnie są to wszystkie) zestawów zalicza się Zestawy DA:O i Zestawy DA:A.
Zawsze mnie intrygowało to jak otworzyć skrzynie w Denerim na targowisku (wymagany jest klucz). Jest to chyba ostatnia rzecz którą nie odkryłem w DA
Znalazł ktoś sposób?
To chyba to ale jak grasz wojem to gdzie mam znaleźć tego gościa? Tak to on Cię zaczepiał. Pierwsze zadanko było z magazynem. A włąśnie jak zdobyć hasło to tego pokoju w zamtuzie? Nie mogę go otworzyć
Co do smoka w Orzammarze w Sali Tronowej to jeśli wykonałem główny quest i jest tam już król to zabicie tego smoka i zdobycie tego Wiecznego Miecza już przepadło? Czy moge w jakiś sposób to jeszcze "odkryć"?