Smocza podstrona na GameExe!

Jak pewnie zauważyliście, od pewnego czasu na łamach naszego serwisu zaczęły pojawiać się osobne podstrony poszczególnych gier. Zaczęliśmy od Wiedźmina, potem zajęliśmy się Drakensangiem i Risenem. Dziś nadszedł czas za zaprezentowanie Wam najnowszej podstrony, która wyszła spod ręki naszego grafika Tarameliona, tym razem poświęconej grze Dragon Age: Początek.

Dragon Age

Znajdziecie na niej najnowsze doniesienia dotyczące produkcji oraz mnóstwo informacji na temat gry, poczynając od bestiariusza, a na lokacjach i postaciach kończąc.

- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Gameexe rozpełza się po necie podstronami niczym mackami
Odpowiedz
oj tak. i to jak ładnie się rozpełza ;D
Doktor Freud spojrzał z rozdrażnieniem na swoje zimne cygaro, uznając jego nagłe zgaśnięcie za personalny atak.
Przypadek Adolfa H. Eric-Emmanuel Schmitt

Odpowiedz
← Nowości

Smocza podstrona na GameExe! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...