[Wiedźmin] Wiedźmin - nowy trailer już dziś!

Zgodnie z obietnicą daną przez firmę CD Projekt RED, twórcy The Witcher, już dziś będziemy mieli okazję zobaczyć nowy i niepokazywany nigdy wcześniej trailer gry stworzony przez studio Platige Image ! Składa się on z dynamicznie połączonych fragmentów filmowych scen z intra i outra gry, a także jest on rozbudowaną wersja teasera pokazywanego jakiś czas temu.

Wszyscy Ci ciekawi nowego dzieła ludzi z firmy Platige Image oraz niecierpliwie czekający na jedną z najbardziej obiecujących gier cRPG roku, niech udadzą się pod ten adres target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">ten adres około godziny siódmej wieczorem, ponieważ dopiero wtedy filmik ma być dostępny.

Odpowiedz
Obejrzałem już i jestem pod głębokim wrażeniem. Co jak co, ale filmiki w grze będą świetne
Odpowiedz
Ja popatrzyłem i momentamistrasznie sztuczny w każdym razie tylko jeden błąd: Strzyga je gościa, dostaje kamieniem... gościa już nie ma. Bez przesady. Taka szybka nie powinna być Ale ogólnie świetne.
Odpowiedz
To po prostu była strzyga w innym momencie Nie przy jedzeniu trupa, ale chwilę po albo przed...
Odpowiedz
Mhm możliwe możliwe... kurde... zaraz znajdę inny
Odpowiedz
Mamo ja chcę, żeby był już wrzesień
Odpowiedz
Matura zalicza się do potworów? Wiedźmin nadchodzi to pomoże
Odpowiedz
Filmik genialny!!! Cudo nam zgotował Tomek Bagiński ;] I jak my wszyscy wytrzymamy do premiery?
Odpowiedz
No o to chodzi, że nie wytrzymamy
Odpowiedz
Tylko nie piracić mi ;]
Odpowiedz
kurcze... a mi sie niechce ściągnąć;( niema tego trailera na jeszcze jakimś innym serwisie? próbowałem znaleźć ale nima. jak byście co mieli to napiszcie.
Odpowiedz
Masz tam opcję oglądania w oknie
Odpowiedz
spoko. musieli mieć nieźle serwer przeciążony bo w końcu się udało ściągnąć a filmik jest genialny, chociaż gdzieś w połowie troche chaotyczny mi sie wydawał. Ale końcówka świetna:)
Odpowiedz
← Nowości

[Wiedźmin] Wiedźmin - nowy trailer już dziś! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...