[Diablo III] Diablo 3 tuż tuż?!

W towarzystwie internautowych redaktorów krąży niepotwierdzona jeszcze informacja, jakoby Blizzard miał nas zaskoczyć i wydać dopracowane pod każdym względem Diablo 3 już w czerwcu. A więc nikt nie będzie marnował czasu na naukę, tylko będzie miał sposobność przemierzać nowy, cudowny, trójwymiarowy świat przygotowany przez twórców genialnego Diablo 2 i WoW'a. Teraz nic tylko czekać na potwierdzenie tych pogłosek przez panów z Blizzarda.

Odpowiedz
No nic tylko czekac !!!
Odpowiedz
Dowcipniś :~)
Odpowiedz
Stare, mało oryginalne i widziane już gdzieś indziej na podobnym serwisie rok temu...
Odpowiedz
No^^ Też u nas xD(tzn nie pamiętam czy rok temu czy dwa latka^^)
Odpowiedz
I czy przypadkiem trój wymiarowy nie pisze się razem...
Odpowiedz
Ale powiedz mi co ty próbujesz? Słówek też potrafię się czepiać: tak oto Strefę będzie wyglądać w niedalekiej przyszłości bardzo logiczne. Każdemu może zdarzyć się mały kiks...
Odpowiedz
Może w oryginale było ... tak oto Strefę szlag trafi? I nie przeszło przez cenzurę... Buu...
Odpowiedz
Zazdrość, eh... zazdrość widzę.
Odpowiedz
Zazdrość heh. Skoro ją widzisz to może przestań patrzeć w lustro?
Odpowiedz
Hiehie, uważajcie panowie Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta
Odpowiedz
Widzę, że konkurencja nie śpi : P
Odpowiedz
Za to przez ciebie Midzie przemawia typowa arogancja. Skoro ten serwis jest aż tak nędzny (twoim zdaniem, ja was bardzo lubię :wink:), to po co się tu w ogóle wypowiadać co?
Odpowiedz
I wogóle ściągnąłeś nick z Meda : P
Odpowiedz
Mid to tylko skrót od mojego nicka, Internet jest ogromny, wpisz sobie w google rozwinięcie mojego nicka to znajdzie ci jedynie strony gdzie pisałem ja i nikt inny o podanym nicku, na przykład wpisz taki nic jak Medivh, znajdzie ci setki stron. Co do arogancji to może jestem lekko arogancki, ale taka moja natura
Koniec tematu.
Odpowiedz
Przecież żartowałem zresztą jestam bardziej arogancki
Odpowiedz
← Nowości

[Diablo III] Diablo 3 tuż tuż?! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...