Oki, AvP u mnie odpada. Nie wiem czy to kwestia mojej wersji czy raczej Visty i hamachi ale nie widać hostowanych gier. Jako, że wyższe patche można pobrać tylko dla oryginalnej wersji więc możecie raczej nie pobierać tego co podał Tar.
Zatem co? W3? W40k?
[Dodano po 25 minutach]
Jeśli chodzi o W40k to należy pobrać kupę patchy. Głownie po to by zbalansować rozgrywkę i mięc dostę do dodatkowych map. Dużo ich jest ale nic na to nie poradzę. Nalezy je instalować kolejno mając na HDD ok 2gb wiolnego.
Jak się okazało mam na płycie W40k, ale jeszcze nigdy nie grałam. Oczywiście nie mam nic przeciwko zagraniu i nauczeniu się, więc od biedy mogę się na to pisać
Nie poszło. Aktualnie zamierzam pokombinować z Tokarem. Niestety ja mam nowy system w którym trochę wszystko inaczej, a Dany być może musi skonfigurować router u siebie. I za bardzo nie wiadomo czy problem jest u mnie, u niego czy po prostu DS2 nie działa przez hamachi. Ale może do czegoś zaraz dojdziemy.
A jeśli chodzi o W40k to zapraszam, zapraszam. Jak się nas więcej zbierze to nawet dobrze, będzie można zagrać teamowo by jakoś powyrównywać ewentualne różnice w 'wyszkoleniu'.
[Dodano po 16 minutach]
DeeS2 nie działa. Jeszcze Tokar z Danym mogą sprawdzić.
Możesz instalować. Mi Wh40k nie chce się patchować, mam z DC i nie chcę tracić potem życia na ponowne instalowanie tego i sprawianie, by działało.
Ad. Tar
Jeżeli umiesz to wszystko ustawić i odpalić, to możemy grać. Ja już dawno nie grałem i nie wiem, jak się ustawiało. Poza tym to są wersje nie zarejestrowane.
Jakbym miał płytkę, to bym może włożył... Mam za to obrazy
Poza tym jak usunę całą grę i zainstaluję tylko podstawkę, to potem będę musiał się bawić z patchami do DC, by było jak kiedyś. A nie wiem, jakie były.