Hm... ujmijmy to tak. Połowicznie zgodne z poglądami, połowicznie czysty marketing
Strażnik - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Cześć, jestem tu nowy i mam pytanie.
Dlaczego opis Twojego tematu brzmi jak motto pewnej partii politycznej?
Dlaczego opis Twojego tematu brzmi jak motto pewnej partii politycznej?
@Courun - piszę jedno opowiadanie... tak od pół roku gdzieś. Drugie mam w głowie. Nie ma czasu, dla mnie pisanie nie jest czynnością łatwą, nie przeleję 4 stron w godzinę. Dobrze jest, jak w godzinę przeleję solidny akapit. Ale mam zamiar pisać dalej w swoim starym settingu nazwanym przeze mnie "Krainami Jedynego". Na początek skończę opowiadanko "Nieznajoma" (to półroczne), potem zacznę pisać opowiadanie "Bastion Szaleńców". A potem może małe co nieco w innym settingu? Bo tych mam w głowie masę.
@Valandil - Nie, to zbyt wielki problem dla mnie. Mam wypadające i przetłuszczające się włosy.
[Dodano po 10 miesiącach]
Kahu kahu kahu... Zakurzone toto. Ale odgrzebię, może nowsi userzy chcą poznać admina swojego forum
@Valandil - Nie, to zbyt wielki problem dla mnie. Mam wypadające i przetłuszczające się włosy.
[Dodano po 10 miesiącach]
Kahu kahu kahu... Zakurzone toto. Ale odgrzebię, może nowsi userzy chcą poznać admina swojego forum
A ja zapytam: planujesz znowu zapuścić włosy?
Tworzysz, tj. piszesz jeszcze ? Czy też rozwijasz jakieś inne umiejętności ? (nauka to umiejętność, ale logicznym jest ją pominąć ). A może dopiero masz zamiar coś rozpocząć, wrócić do czegoś ?
Napisałem, co myślę Ekh.
Dosłownie przed chwilą przeczytałem Gazetę Wyborczą Ale nie od deski do deski.
Ostatnio przeczytałem "Inny świat" Grudzińskiego i "Tango" Mrożka, aktualnie dość intensywnie czytuję podręczniki z biologii A tak pod koniec kwietnia jakieś opracowania, by sobie poprzypominać główne motywy z lektur itp.
Z fantastyki to przeczytałem ostatnio serię "Złotoskóry" pani Robin Hobb oraz "Na ostrzu noża" (obydwa tomy) pana Zambocha. W planach (po maturze) mam serię pani Hobb "Soldier's Son" w oryginale (po angielsku), "Sierżanta" i "Bez litości" Zambocha oraz niejaką panią Lackey, którą poleciła mi koleżanka. Tą ostatnią także planuję w oryginale (po angielsku) czytać. Trochę sie tego kurcze zebrało, teraz jeszcze na to zarobić
Dosłownie przed chwilą przeczytałem Gazetę Wyborczą Ale nie od deski do deski.
Ostatnio przeczytałem "Inny świat" Grudzińskiego i "Tango" Mrożka, aktualnie dość intensywnie czytuję podręczniki z biologii A tak pod koniec kwietnia jakieś opracowania, by sobie poprzypominać główne motywy z lektur itp.
Z fantastyki to przeczytałem ostatnio serię "Złotoskóry" pani Robin Hobb oraz "Na ostrzu noża" (obydwa tomy) pana Zambocha. W planach (po maturze) mam serię pani Hobb "Soldier's Son" w oryginale (po angielsku), "Sierżanta" i "Bez litości" Zambocha oraz niejaką panią Lackey, którą poleciła mi koleżanka. Tą ostatnią także planuję w oryginale (po angielsku) czytać. Trochę sie tego kurcze zebrało, teraz jeszcze na to zarobić
Cytat
Generalnie uprawiam sporty dla zdrowia, nie dla zawodów, tytułów, honorów i medali. Organizm potrzebuje ruchu, mięśnie potrzebują wysiłku, należy dbać o swoje ciało, póki jest młode i da się je jakoś zmieniać, modelować. W przyszłości, na starość, to się zwróci
[Zieeew]. Zawsze brzmisz tak pompatycznie czy tylko jak mówisz o sobie?
Ostatnio przeczytałeś?
Strzał w dziesiątkę.
Taak, pływanie jest super. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że bym nie umiał pływać. ;x
Taak, pływanie jest super. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że bym nie umiał pływać. ;x
Zapewne piwny Matt Pływanie najlepszy sport, przyjemnie, w wodzie... Bomba. A pomyśleć, że kiedyś bałem się wejść do morza...
Z filmów to lubię dobre filmy wojenne i czasem jakieś komedie. Tytuły: Szeregowiec Ryan, Kompania Braci, Wróg u Bram, O jeden Most za Daleko. A ukochana komedia to Forest Gump.
Z filmów to lubię dobre filmy wojenne i czasem jakieś komedie. Tytuły: Szeregowiec Ryan, Kompania Braci, Wróg u Bram, O jeden Most za Daleko. A ukochana komedia to Forest Gump.
Zazdroszczę ci... Ja jestem zbyt leniwy by uprawiać sport. xD
No to ja spytam o filmy: co lubisz oglądać, ulubione tytuły?
No to ja spytam o filmy: co lubisz oglądać, ulubione tytuły?
Też trenowałem pływanie.
A teraz uprawiam inne sporty i hoduję sobie inny mięsień. Kto zgadnie jaki?
A teraz uprawiam inne sporty i hoduję sobie inny mięsień. Kto zgadnie jaki?
Chodziłem do szkoły pływackiej, w sumie uczyłem się od zera pływać. Po trzech latach nauki zrobiłem młodszego ratownika, ale tej ścieżki nie kontynuowałem. Nie dla mnie taka robota. Brałem udział w paru zawodach pływackich, raz nawet coś tam zdobyłem. Generalnie uprawiam sporty dla zdrowia, nie dla zawodów, tytułów, honorów i medali. Organizm potrzebuje ruchu, mięśnie potrzebują wysiłku, należy dbać o swoje ciało, póki jest młode i da się je jakoś zmieniać, modelować. W przyszłości, na starość, to się zwróci
"W zdrowym ciele zdrowy duch" - to bardzo mądre słowa
"W zdrowym ciele zdrowy duch" - to bardzo mądre słowa
Zagrasz w FM`a?
A na serio; trenowałeś kiedyś jakiś sport tak na poważnie, w klubie jakimś?
A na serio; trenowałeś kiedyś jakiś sport tak na poważnie, w klubie jakimś?
*drapie się po głowie* Co nagle wszystkim odbiło, by ze mną grać... Naprawdę nie macie nic lepszego do roboty? Na okres wakacji i tak przewiduję Mass Effect i Tabula Rasa. O ile będzie czas, by grać, bo po co marnować czas w domu, jak za oknem będzie śliczna pogoda
Ktoś ma jakieś inne pytania?
Ktoś ma jakieś inne pytania?
W takim razie strażniku zagrajmy w Soldat
Bez przesady Dany... 6min by wymagało użycia taktyki za, którą nie przepadam. W ogóle ostatnio raczej grywam sobie dla przyjemności niż dla chęci mordu jak to bywało w czasach przedmaturalnych . A i poziom graczy ładnie podskoczył na sieci.
Strażniku jeśli masz robić za dziecko do bicia to po prostu szkoda mojego czasu. To już wolę podjąć się wyzwania spuszczenia ci bęcków w C&C. To będzie większa satysfakcja .
Strażniku jeśli masz robić za dziecko do bicia to po prostu szkoda mojego czasu. To już wolę podjąć się wyzwania spuszczenia ci bęcków w C&C. To będzie większa satysfakcja .
Wiesz Dany, jak ktoś walczy na swoim terytorium, to rzeczywiście ma dobrze. Ja Ekhowi odpłacę się pięknym za nadobne w C&C3 O ile się odważy zagrać.
Duże jest jeszcze wredniejsze, bo może opluwać z góry. Wojtek, dałbyś koledze więcej czasu na zmasakrowanie cię. Tym się trzeba nacieszyć...
Cytat
Nakopiesz mi w góra 15 minut i będę mógł zająć się czymś innym.
Masz wysokie mniemanie o sobie Jak przeżyjesz 6min, to będziesz się cieszył Mój rekord to chyba była 1h. Dawno temu
Prawdopodobnie byłbym redaktorem, jak dawniej. Pisałbym teksty, szukałbym newsów. No i tłumaczyłbym teksty, dzięki czemu Ty Matt byłbyś bezrobotny