A ja mam takiegu buga i Gadiatora. Gdy wykonuje misje Wilbur (uratowac kolesia) nie ma okra ktorego trzeba zabic zeby uwolnic Wilbura. Ten blad wystepowal juz i wielu moich kolegow. Spotkaliscie sie z takim wiecie moze jak go obejsc?
Błędy w grze... - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
co do tej wyspy . Teleportuje na nie osoby które Cheatowały

Najbardziej irytują mnie błędy o których wspomniał juz po części Darksamurai. Mianowicie wykonuję sobie jakiegoś pobocznego questa (który zawsze sprowadza się do zabicia czegoś i ewentualnie przyniesienia czegoś), a gdy wracam w glorii chwały zleceniodawca nie ma mi już nic ciekawego do powiedzenia. I tak mija np. doba, bo quest jest na czas i mam w dzienniku czerwień <
, a że nie lubię mieć popsutych zadań, także loaduje i zostawim kolesia w spokoju.
Drugim śmiesznym bugiem jest to, że czasem po wyjściu z jaskini przenosi mnie na jakąś wyspę (która jest na samym dole mapy), na której z kamyczków ułożona jest bodajże liczba 6 i z której za żadne skarby nie da sie wyjść. Dziwne i mega upierdliwe. Po reinstalce systemu (to już dość dawno było) błąd sie już nie pojawiał
.

Drugim śmiesznym bugiem jest to, że czasem po wyjściu z jaskini przenosi mnie na jakąś wyspę (która jest na samym dole mapy), na której z kamyczków ułożona jest bodajże liczba 6 i z której za żadne skarby nie da sie wyjść. Dziwne i mega upierdliwe. Po reinstalce systemu (to już dość dawno było) błąd sie już nie pojawiał

Ech...błędów jest dosyć dużo. Począwszy od niewidzialnych ścian, które uniemożliwiają wejście do innej lokacji bądź przejście pod mostem po questy uniemożliwiające wykonanie questów - w którymś momencie dostałem questa, który polegął na tym, że miałem zleceniodawcom przynieść jajo smoka. Smoka zabiłem, jest cacy, ale jaja nie było :O . Jest jeszcze masę takich bugów...
Blady, weź się nie wypowiadaj o piratach, u ciebie widziałem jedną kopię. Może to była ta jedna dozwolona przez producenta kopia. Poza tym, oryginały są drogie jak diabli! Bugów na razie poza wpadnięciem w ścanę nie znalazłem
moze to zakrawa na nadgorliwosc , ale to nie topic o piratach , ale o bugach . sam bugow nie mam (jak na razie) . a fakt ze orgi są drogie - coz , monopolisci .
- dop. Qunio
moze to zakrawa na nadgorliwosc , ale to nie topic o piratach , ale o bugach . sam bugow nie mam (jak na razie) . a fakt ze orgi są drogie - coz , monopolisci .

ale czy to na temat ? ja powiem ze po demku z gazety na c ktora ma 103 numery i 8 lat (
kazdy juz wie ?) to nie znam zbytnio wiele - konkretnie - zero

Spoko Blade, kupować orginały każdy umie
ale nie każdy ma na to flote. To tyle. I ten błąd własnie w podany sposó można rozwiązać, ale nie do końca jest to bardziej skomplkowane, ale nie wolno podawać kodów, ale porszę adminów o pozwolenie, na ten kod, bo co za przyjemnośc mieć gre i nie móc grać...

O ile dobrze wiem problem ten pojawia się jedynie w pirackich wersjach gry, tak więc nie jest to wina studia Ascaron...
Nauczcie się kupować oryginalne wersje gier, to oprócz pewności, że gra będzie działała dostaniecie broszurkę z opisem ważniejszych aspektów Sacred.
Nauczcie się kupować oryginalne wersje gier, to oprócz pewności, że gra będzie działała dostaniecie broszurkę z opisem ważniejszych aspektów Sacred.
Lub można wpisać kod F2 nacisnąc w czasie gry (jak się niemyle)i napisać wasser.
No jest taki na pczoątku, unimożliwia przejscie MQ, chodzi o to gdy jesteśmy na pustyni i trzeba przynieśc wodę jedemu z żołnierzy, pomagają kody, lub patch 

Ciekawi mnie jakie dotąd błędy spotkaliście tej w grze? Karzdy przecież wie, żę mimo wielu najnowszych pathy sacred ma wiele różnorakich niedoróbek, bugów psujących różnoraką rozgrywkę... :angry: