W prawym dolnym rogu jest opcja Edit.
solucja - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
masz rację, mój błąd - to kwestia przyzwyczajenia do darmowych solucji np. z Insimilliona
to może mi ktoś podać linka do solucji, która istnieje gdzieś w necie a jest darmowa
a tak btw - jak edytować posta to zmienie go (a nie doszedłem do tego jak to zrobić?)
to może mi ktoś podać linka do solucji, która istnieje gdzieś w necie a jest darmowa
a tak btw - jak edytować posta to zmienie go (a nie doszedłem do tego jak to zrobić?)
Umieszczanie solucji bezpłatnie, która jest w normalnym trybie płatna to piractwo, więc nie sądzę, aby ktoś podał ci link do takiej strony. Koszt ok. 10 zł za SMSa to nie dużo
pewnie już gdzieś się ten temat pojawił, ale nigdzie nie mogłem go znaleźc dlatego piszę tego posta
czy ktoś posiadając wspomnianą w temacie solocję mógłby ją umieścić na rapidshare albo czymś podobnym ( mam na myśli tę ze strony gamplay'a bodajże, która jest płatna, tudzież każdą inną)
czy ktoś posiadając wspomnianą w temacie solocję mógłby ją umieścić na rapidshare albo czymś podobnym ( mam na myśli tę ze strony gamplay'a bodajże, która jest płatna, tudzież każdą inną)