Nie wiesz gdzie można pobrać King of the Road
King of the road - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
no własnie mroczny opowiedziałes to w skrucie
na początku stoimy pod bazą dostawczą zabieramy jeden z towarów(wybieramy z 5 czy 6) i jedziemy ntam gdzie nam karzą odwiesc towar w okreslonym czasie. Sa porosstawiane radiowozy i fotoradary płacimy mandaty. Najlepirj jest kupić anty radar wtedy wiemy kiedy zwolnic. Na parkingah stoją wozy ciezarowe i osobowe i dostawcze(stonki) niekóre mozna kupic (ostatnio kupiłem jakiegos ciezarowca co miał 700 koni i wiozłem jajka wszystkie porozbijałem 100 procent zniszczen towaru i nic nie zarobiłem a tyle paliwa zeszło) a niektóre sa juz z kierowcami których mozna wynająć i oni dla ciebie pracują (zakładasz firme). Jest to ogólnie bardzo przyjemna gra i opłaca sie w nia zagrac
na początku stoimy pod bazą dostawczą zabieramy jeden z towarów(wybieramy z 5 czy 6) i jedziemy ntam gdzie nam karzą odwiesc towar w okreslonym czasie. Sa porosstawiane radiowozy i fotoradary płacimy mandaty. Najlepirj jest kupić anty radar wtedy wiemy kiedy zwolnic. Na parkingah stoją wozy ciezarowe i osobowe i dostawcze(stonki) niekóre mozna kupic (ostatnio kupiłem jakiegos ciezarowca co miał 700 koni i wiozłem jajka wszystkie porozbijałem 100 procent zniszczen towaru i nic nie zarobiłem a tyle paliwa zeszło) a niektóre sa juz z kierowcami których mozna wynająć i oni dla ciebie pracują (zakładasz firme). Jest to ogólnie bardzo przyjemna gra i opłaca sie w nia zagrac
Patrz na moj podpis i co tam widzisz trucka;tam sie wlasnie jezdzi truckami ponadto osobowkmi oraz furgonami.Polega to na tym że musisz dostarczyć dany towar z jednego do drugiego miasta.
Wiesz ja też nie grałem i tak samo jak Qurnik pewnie chciałby się dowiedzieć trochę o tej grze więc może opowiecie nam trochę. Z nazwy wynika że jest to jakaś gra gdzie jeździ sięsamochodem.
Hmm a ja powiem że kto się tak następny wypowie to go hmm domyślicię się .To jest normalnie Spam aż mnie korci żeby dać ci ostrzerzenię
Nie będę się z wami cackał! Jeszce raz tak zrobisz to ostrzeżenie bedzię i tyle.Hmm Zamykam jak ktoś poda mi powód dla którego warto otworzyć to otworzę.
Nie będę się z wami cackał! Jeszce raz tak zrobisz to ostrzeżenie bedzię i tyle.Hmm Zamykam jak ktoś poda mi powód dla którego warto otworzyć to otworzę.
ja chyba nie grałem wiec sie nie wypowiem
ps. to nie jest offtopic - zapytano tez kto grał
ps. to nie jest offtopic - zapytano tez kto grał
Czytałem recke, ale nie miałem okazji zagrać. Jednak chyba będę musiał to nadrobić , bo tego typu gry zapowiadją sie ciekawie...
Hmm musze zagrać dzięki.
A king ofthe road grałem we wszystkie truckerskie gry fajna gra ale nie to co 18 Wheels of Steel:Accros America (najnowsza gra z serii , ale robiona przez inną firmę)
Czy grał ktoś w tą grę???
Mi się on bardzo podoba. Po prostu inna niż wszystkie. Jeśli znudziły się wam inne gry to szczerze polecam.
Mi się on bardzo podoba. Po prostu inna niż wszystkie. Jeśli znudziły się wam inne gry to szczerze polecam.