Użytkownik Zola dnia śro, 05 mar 2008 - 14:35 napisał
Za Potwora nic sie nie dostaje
Masz racje, teraz sam się o tym przekonałam, oparlem się na tym, gdyż ". Najbardziej korzystne jest zabicie demona (36000 PD), czyli tym samym odesłanie go do piekieł (100000 PD) i powiadomienie o tym Odrena, który dzięki temu ocali życie (20000 PD).". Sprawdzałem w @ jakie są rozwiązania tego questa, aby dowiedzieć się co ja wybrałem, a czy expa dostałem to widziec nie moglem, bo po jego zabiciu, musialem wybić all przywołane potwory. [każde uderzenie widać np sir Fear zabrał tyle i tyle temu. Po walce cofnalem "kuleczkę" na sama gore, i nie bylo już tego z expem, tylko obrażenia jaki mi zadawali. Przepraszam, za blad.
Wracając do problemu,
wczytałem save po 1 pogadaniu z potworem, wiec nadal nie wiem co wybrałem. Poszedłem na szczyt wieży, pogadałem z nimi i zeszli w glab, mnie zaczepiła jakas babka i dala zwój i expa. Poszedłem, rozwaliłem demona [dopiero za 5 razem moglem zapisać, bo co go zabiłem, to przywołane stwory unieruchamiały mnie i rip, od nowa, tak wiec, w ciagu 15, starszny demon polegl 5 razy, ha ! a takie opinie o nim były, pf :> no, odeslalem go do piekieł wiec 100k expa, no i pogadałem z tym lezącym tam panem, Odren'em? no, tez exp.
No, wiec, chyba po problemie. =]