Mi najbardziej podobało się zadanie Diega - zanieś list Gerbrantowi (czy jakoś tak się nazywał)... Ale był fajnie zdziwiony i przestraszony! a treść listu? nigdy tego nie zapomnę!
Ulubione zadanie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
No ja Torlofa zawsze wybieram ;] Fajny nawet jest filmik jak zielonoskórzy siedzą przy ognisku a tu niespodzianka ;] No i walka niezła, ale też lubię walczyć z orkami jak oblegają kopalnie gdzie w 2 rozdziale mieliśmy zabić zębacze aby dostać informacje ;] No i oczywiście polowanie na smoki włącznie z dworem w NK podobają mi się ogólny zarys zadań ale pracowanie dla piratów, tam też są nawet niezłe zadania
Mi się bardzo podobał quest odzyskania oka innosa i cały motyw z pogonią za opętanym nowicjuszem Pedro, po prostu mistrzostwo
Moje to otwarcie bramy w Koloni w zamku i oko innosa.........
Dobre było też zadanie, żeby wyciągnąć jakiegoś kowala z kicia. Już myślałem że facet naprawdę "zadynda" (jak on to mówi) na sznurze.
Hehe, zadanie od Torlofa by mieć go na kapitana, ZWŁASZCZA jeśli grasz łowcą smoków,( najlepsi są!!!!) Śmierć paladynom!
W nocy kruka portale i cały proces Jarkendaru, Krajobrazy były miodźo!
W nocy kruka portale i cały proces Jarkendaru, Krajobrazy były miodźo!
Podoba mi się jeszcze misja od Garonda: trzeba złożyć mu raporty ile magicznej rudy wykopali górnicy. Po drodze atakują cię orkowie i inne potwory. To duża adrenalina. Bardzo podoba mi się to zadanie.
Jeśli chodzi o mnie, to najbardziej przypadł mi do gustu quest Grega: odszukać skarby Taki Morrowindowaty: wskazówka i szukaj! XD Może to NK, ale najlepszy
Światła fajne, ale strasznie sztucznie to wyglądało
Cytat
a na końcu rytuał odwrócenia w Słonecznym Kręgu i towarzyszące mu efekty specjalne, gra świateł...
Światła fajne, ale strasznie sztucznie to wyglądało
Najfajniejsze to odbicie i naprawianie Oka Innosa. Poszukiwacze, adrenalina, szczypta niepewności, nuta strachu (poeta ze mnie ), a na końcu rytuał odwrócenia w Słonecznym Kręgu i towarzyszące mu efekty specjalne, gra świateł...
mi sie podobała misja od Torlofa żeby wpuścić do zamku w góniczej dolinie orków.
Dać wino vino...
Najbardziej podobała mi się próba ognia. Była to bardzo trudna misja, jednak jej wykonanie dawało dużą satysfakcję, ponieważ zostawało się magiem ognia!!!
A dla mnie polowanie na smoki(świetna misja,lepszej w dwójce nie uświadczyłem)
Oczyszczenie wieży Dextera i Zbieranie rzep dla Lobarta
Dla mnie dobrymi zadaniami były:
Zebranie 6 kielichów z krwią. Niby łatwe, ale dużo myślenie
Zebranie jaj z jaskin rozrzucone przez jaszczuroludzi
Zebranie 6 kielichów z krwią. Niby łatwe, ale dużo myślenie
Zebranie jaj z jaskin rozrzucone przez jaszczuroludzi
Jak dla mnie - najprawdopodobniej Próba Ognia, oraz zadania Nowicjuszy - "Mieciu przynieś, Mieciu wynieś, Mieciu pozamiataj" , aczkolwiek grube, majestatyczne mury Klasztoru Innosa i lecąca w tle ciężka muzyczka poczyniły na mnie wrażenie czynienia czegoś ważnego, wręcz "wiekopomnego", nawet jeśli w rzeczywistości sprowadzało się do roznoszenia po włościach klasztoru suszonej kiełbasy
Użytkownik Guest dnia Tue, 07 Sep 2004 - 21:46 napisał
Wiecie skąd ściągnąć/zassać (niepotrzebne skreślić) cracka do Gothicka dwójki ?PL
[post="18266"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Daj mi znać a dam ci kilka porad o cracku
Nic nie pobije emocji związanych ze zwalczaniem tych wielkich gadzin xD Najbardziej zapadał w pamięć pierwszy smok, w moim przypadku bagienny :O
Z głównych zadań to Smoki a z pobocznych to Czarna Skóra ponieważ super było zabijanie czarnego trolla.
Mi się najbardziej podoba misja gdzie musiałem uwolnić Beneta(tego kowala)