diego19 jeśli chcesz gadać z gomezem musi cię tam doprowadzić Kruk
[MT] Solucja - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
O to mi się zdarzyło, bo grałem na kodach to przypadkowo tam raz czy dwa kogoś dźwiągłem w łeb dzięki za pomoc SaintMaster tylko ty mi pomogłeś w tej sprawie na tym forum...
[Dodano po chwili]
Dobra chciałem sobie zagrać jeszcze ostatni raz na swoim starym zapisie, wchodzę do Gomeza a on do mnie prosze proszę to nasz nowy szef obozu czy coś takiego a bezi mówi że teraz on tam rządzi (czyli ja ), gomez zamknął pysk i sie nie odzywał potem mówie do niego: przyszedłem zaoferować swoje usługi a on i śmiesz tutaj tak wejść? Ty gnido i zaczyna mnie bić ;(
[Dodano po chwili]
Dobra chciałem sobie zagrać jeszcze ostatni raz na swoim starym zapisie, wchodzę do Gomeza a on do mnie prosze proszę to nasz nowy szef obozu czy coś takiego a bezi mówi że teraz on tam rządzi (czyli ja ), gomez zamknął pysk i sie nie odzywał potem mówie do niego: przyszedłem zaoferować swoje usługi a on i śmiesz tutaj tak wejść? Ty gnido i zaczyna mnie bić ;(
Ja miałem podobny problem. Opisałem go w temacie: http://forum.gexe.pl/index.php?showtopic=6040. W sumie nie ma tam konkretnej odpowiedzi, ale powodem może być to, że w jednej z misji wykonywanej w obozie strażników zabiłeś lub chociaż trafiłeś strażnika.
Wątpię 3 raz już zaczołem grac w MT i 3 raz stanąłem na tym momencie, i nikt mi nie pomógł
Gomez jest bardzo denerwujący, moje wszystkie wizyty u niego w GI kończyły się zawsze walką
Przestał się rzucać dopiero jak mu miecz zabrałem, jednak u mnie MT nie działa, nie wiem czemu, ale pewnie to jakiś błąd jak tam szefem jesteś, wykonaj kilka innych misji to może ochłonie
Przestał się rzucać dopiero jak mu miecz zabrałem, jednak u mnie MT nie działa, nie wiem czemu, ale pewnie to jakiś błąd jak tam szefem jesteś, wykonaj kilka innych misji to może ochłonie
Jeśli tak to proszę
Wykonałem zadania w obozie strażników, jestem tam szefem, wykonałem zadania Bartolo i Kruka, gdy wchodzę do Gomeza on zaczyna mię bić z takiego powodu że nie zostałem tam wpuszczony, co ty na to?
Wykonałem zadania w obozie strażników, jestem tam szefem, wykonałem zadania Bartolo i Kruka, gdy wchodzę do Gomeza on zaczyna mię bić z takiego powodu że nie zostałem tam wpuszczony, co ty na to?
Znam dobrze gothica. pytania do mnie
Niestety trudno o dobrą solucje do MT, ja sam jeszcze w żaden mod nie grałem, ale nie wykluczone, że niedługo po jakiś sięgnę. Mimo wszelkich trudności udało mi się znaleźć jakąś solucję do MT. Może to nie jest szczyt marzeń ale i sądzę, że może ci się przydać.
http://gothic.gram.pl...owtopic=4375to]Solucja do Mrocznych Tajemnic[/f]
EDIT:
NIe wiem czy to chwilowy problem z powodu ostatnich zmian na forum ale widzę, że link nie działa.
Tak więc postaram cię nakierować jak wejść na tą solucje.
Znajdziesz ją na stronie gothic.gram.pl (a dokładniej na forum)
A oto jak masz na nim iść
> Gothic.gram.pl > Gry Gothic > Mody > Mroczne Tajemnice
(sorry za kłopoty ale nic nie poradzę)
http://gothic.gram.pl...owtopic=4375to]Solucja do Mrocznych Tajemnic[/f]
EDIT:
NIe wiem czy to chwilowy problem z powodu ostatnich zmian na forum ale widzę, że link nie działa.
Tak więc postaram cię nakierować jak wejść na tą solucje.
Znajdziesz ją na stronie gothic.gram.pl (a dokładniej na forum)
A oto jak masz na nim iść
> Gothic.gram.pl > Gry Gothic > Mody > Mroczne Tajemnice
(sorry za kłopoty ale nic nie poradzę)
Gdyby mi ktoś pomógł z moim tematem i moim błędem to chętnie bym zrobił solucje
Może ktoś jest w stanie napisać? Ja niestety nie mam MT.
PS. Szukałem w googlach ale nie widziałem solucji .
PS. Szukałem w googlach ale nie widziałem solucji .
Zna ktoś może aktualny adres strony, na której można znaleźć solucję do Mrocznych Tajemnic???