To o co pan pisze?
Metin 2 - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Tak,jak jachcialem porozmawiac z gm o mojej blokadzie konta to godzine czekalem i nic...A gdy napisalem " Obrazanie GM" Od razu po 2 min przeszlem z nim do rozmowy na priv...-.-
Ja mam nick ikusuma gram (bardzo rzadko) na ch2 na almanachu(siudmy serwer).
Jeżeli to nie będzie odkop to się wypowiem.
Gra Metin 2, była by dobra, gdyby nie to, że grają w to całkowicie nie wychowani gracze, którzy potrafią napisać tylko "żal mi cię", albo inne podwórkowe teksty. Gram w Metina od czasu do czasu, i tylko dlatego, aby połazić z kumplami z klasy, od pogadać, pozabijać potworki pośmiać się. Jeżeli ktoś nas wyzywa, nie zwracamy na niego uwagi...
Gra Metin 2, była by dobra, gdyby nie to, że grają w to całkowicie nie wychowani gracze, którzy potrafią napisać tylko "żal mi cię", albo inne podwórkowe teksty. Gram w Metina od czasu do czasu, i tylko dlatego, aby połazić z kumplami z klasy, od pogadać, pozabijać potworki pośmiać się. Jeżeli ktoś nas wyzywa, nie zwracamy na niego uwagi...
No masz racje gracze są z reguły noobkowaci, ale nie zawsze, często zdarzają się normalni, którzy są aż nadto mili, bo chcą coś nam sprzedać, jednak niektórzy high levele są przemądrzali i nawet jeśli nie mają racji, będą się kłucić do upadłego
Ostatnio grałem, zapowiadało się dobrze, fajnie na początku w miarę ciekawie, dopóki nie stało się trochę monotonne, ale to nic, dopiero bliższy kontakt z graczami mnie przeraził. Rozumiem że jak jest się specjalistą i w ogóle używa się fachowych wyrazów, ale to lekka przesada gdy z wypowiedzi nie rozumie się ani jednego słowa i ludzie nie rozumieją "nie" i muszą od razu wyzywać (chociaż rozmowa z jednym przyniosła mi tyle radości, tą pierwotną radość iż jest się inteligentniejszy od rozmówcy). Najlepiej i tak było gdy stworzyłem sobie postać, szamankę, kobieta bo facet brzydko wyglądał i oczywiście z żeńskim imieniem (nie wczuwam się zbytnio w postać więc to mi nie przeszkadzało), co się okazuje, idąc przez miasto i w ciągu 5 minut zaczęło do mnie gadać z 4 facetów, to jest z trochę chore O.o. Przestałem grać gdy tylko z czaiłem że tam w większości są małe dzieci (a głównym powodem było że usłyszałem na ulicy jak jakieś dzieciaki koło 10 lat gadają o tej grze).
Ale długi .
[edit]
To cała moja historia.
Ale długi .
[edit]
To cała moja historia.
Niedawno zacząłem w nia grac, narazie wydaje sie ok. Najwiekszy plus to chyba to ze jest calkowicie po polsku. Moj nick: kuchikisan i gram na serwerze Grymuar
No, jednym z takich błędów jest np. pokazywanie miejsca, w którym mają występować poszukiwane przez nas potwory, jednak okazuje się, że są to błędne koordynaty
To znacznie utrudnia grę
To znacznie utrudnia grę
To trzeba ich wylać i zastąpić nimi kogoś kto się tymi sprawami zajmie. Wiem że metin szybko się nudzi, ponieważ chodzisz i zabijasz jakieś stworki, które walczą tylko w grupie. Strasznie wolno to idzie, a zadania czasami posiadają tyle błędów, że aż szkoda gadać, a expić trzeba.
Ostatnio nawet pograłem trochę w metina... z nudów, ale jak to metin szybko się nudzi wbiłem 27 i naprawdę ciągłe expienie jest beznadziejne, nowe eq rzadko już się kupuje i do tego jak słucham jak na polskim metinie pracują Gm to poprostu robi się żal, nic tylko kasę czerpią, a nie zmusisz ich, żeby 1000 bugów usunęli, w porównaniu do metina amerykańskiego albo koreańskiego jesteśmy zacofani w znacznej mierze
O czym ty mówisz?
Chciałeś nick- ChrisNinja Twierdza CH2 7lvl Zabójca Więcej nie ma co pisać przed 25 lvl-em .
Może i poprawili kilka błędów, ale i tak ta gra jest po prostu kiepska.
Nie nosisz potkow? A poza tym zawsze możesz odrzócic wyzwanie a jak Ci ktoś żuci wyzwanie z tego co pamiętam da się chodzić wiec nie wiem w czym Ci to przeszkadza
[Dodano po 3 minutach]
No nie jestem taki pewien z tymi 95 procentami mniej o wiele mniej same atakują tylko leprze( jedne z lepszych na mapie) niestety zgodzę się z tym ze nudzi się nadzwyczaj szybko
[Dodano po 3 minutach]
Użytkownik Sosna dnia sob, 02 lut 2008 - 15:26 napisał
Jak dla mnie gra robi tylko pierwsze dobre wrażenie ale nudzi się nadzwyczaj szybko
Niestety w tej grze nic się prawie nie robi oprócz walki, a 95% potworów nigdy nie atakuje pierwsza
Totalna Klapa
Niestety w tej grze nic się prawie nie robi oprócz walki, a 95% potworów nigdy nie atakuje pierwsza
Totalna Klapa
No nie jestem taki pewien z tymi 95 procentami mniej o wiele mniej same atakują tylko leprze( jedne z lepszych na mapie) niestety zgodzę się z tym ze nudzi się nadzwyczaj szybko
Mnie najbardziej denerwowało to że gdy walczę, jestem prawie martwy, przychodzi jakiś koleś i rzuca mi wyzwanie co mi przeszkadza w walce i game over.
Grałem w to trochę, ale znudziło mi się po uzyskaniu 30 lvl. ( no może nie takie trochę) i uświadomiłem sobie, że ta gra do niczego nie dąży i nie ma własnego celu.Poza tym dużo razy spotkałem sie z czymś takim, że idę sobie na potworki a jakiś koleś wyzywa mnie od najgorszych i zaraz obraża moim rodziców.Wiecie o co chodzi ( Twoja stara Twój stary ) To żenujące
Trochę ich za dużo, nienaturalnie dużo, głupie jest też to, iż przedmioty mogą się niszczyć w trakcie ulepszania, np. przez tydzień trzymałem zbroję, aby ją założyć, w końcu wbiłem wymagany lvl, ulepszam ją a tu... rozwaliła się, kowal w metinie jest kaleką
Niezła gierka, przyznam, że bardzo przyjemnie mi się w nią gra. Inna rzecz, że ta masa pOkEmOnÓw naprawdę wkurza.
Jak dla mnie gra robi tylko pierwsze dobre wrażenie ale nudzi się nadzwyczaj szybko
Totalna Klapa
Totalna Klapa
dZISIAJ Zrobili nowe postacie,tera gram chlopakiekm Ninja ;d no moze dzieciarnia nie Rulfex(kumpel z gry),wcale nie jest z dzieciarni,mu to nawet nieprzeszkadza ze tam czasem dzieci graja,chodz zrobili takie glupstwo,najwiekszy minus!czasami jak umieram to trace doswiadczenie,i to duzo!!