Ten ork obok połudzniowej bramy to Zwiadowca był i dlatego był łatwy........
Orkowy Topór - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
A nie lepiej udać się na polowanie z Bartokiem? [Trzeba umieć zdejmować skóry z zwierząt i mieć 50golda] On zabija kilka krwiopijców, potem 6 Wilków i pyta czy iść dalej, zgodzić się i patrzeć jak zabija cienostwora, znowu krwiopijcy i orka A za wszystko co on zabije wy Expa dostajecie ;] Zawsze lepszy sposób od ww ;]
Ok już tą misję wykonałem
Pokonałem Orka jakoś ze zwojów, sądziłem ,że będzie znacznie trudniej
Pokonałem Orka jakoś ze zwojów, sądziłem ,że będzie znacznie trudniej
Faktycznie aMorek, ale po co na samym początku gry wydawać kasę, ja można w inny sposób, a na dodatek będzie więcej EXP .
Cytat
O ile mi wiadomo topór orka nie jest zbyt tani. To jedno z gorszych wyjść.
Bronie Orków są drogie w GIII. W dwójeczce to taniocha. Nie wiem nawet czy cena będzie przekraczała 20 szt. złota.
Użytkownik aMorek dnia wto, 15 sty 2008 - 18:58 napisał
Można też udać się do Majątku Ziemskiego i kupić taki u Ciphera, jeśli rozmawiamy z nim pierwszy raz. Później sam go założy.
[post="102000"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
O ile mi wiadomo topór orka nie jest zbyt tani. To jedno z gorszych wyjść.
PS. Gdybyś poszukał na forum Sosna, znalazł byś kilka postów na ten temat .
Dobra, to był taki mały błąd. Ale wiesz, łatwiej ubić parę Kretoszczurów i Szczurów niż Orka...
Poza tym po co się wyręczać, EXP przynajmniej będzie.
Poza tym po co się wyręczać, EXP przynajmniej będzie.
Użytkownik aMorek dnia wto, 15 sty 2008 - 16:58 napisał
Wychodząc wschodnią bramą można skręcić w lewo. Mijając ścieżkę do Latarni Morskiej oraz po pokonaniu kilku kretoszczurów, szczurów, chrząszczy i krwiopijców dojdziemy do jaskini. Bez żadnej walki możemy podnieść Topór Orka i zanieść Haradowi.
Można też udać się do Majątku Ziemskiego i kupić taki u Ciphera, jeśli rozmawiamy z nim pierwszy raz. Później sam go założy.
Po co się męczyć, skoro można bez walki sobie taki skołować? xD
[post="102000"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Bez walki?
Moim zdaniem lepiej podejść kilka kroków do lasu i wyręczyć się strażnikami, niż biegać taki kawał (osobie, która nie zna gry może to sprawić kłopot).
Wychodząc wschodnią bramą można skręcić w lewo. Mijając ścieżkę do Latarni Morskiej oraz po pokonaniu kilku kretoszczurów, szczurów, chrząszczy i krwiopijców dojdziemy do jaskini. Bez żadnej walki możemy podnieść Topór Orka i zanieść Haradowi.
Gdzie znajdę kotlinkę z Orkowym Toporem (chodzi o tą misję ze wstąpieniem na nauki do kowala Harada w pierwszym rozdziale).
Prosiłbym od dokładny opis jak tam dojść od którejś z bram, mapka mile widziana.
Można to wytłumaczyć korzystając z tej mapki:
http://gexe.pl/gfx/gothic2/mapa_g2.jpg
Prosiłbym od dokładny opis jak tam dojść od którejś z bram, mapka mile widziana.
Można to wytłumaczyć korzystając z tej mapki:
http://gexe.pl/gfx/gothic2/mapa_g2.jpg