Ja nie miałem większych problemów z Moirą. Byłem klerykiem z drużyną: druid, krasnal i diabelstwo. Kilka czarów Elanee na wejście (typu Korowa Skóra itp.), a później Lodowa Nawałnica, kilka ciosów toporem i kolejny zły typek lezy w grobie .
Moira - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Jak grałem łowcą to włączyłem wyspecjalizowanie + korowa skóra od druidki i mi Moira może ze 40 obrażeń w sumie zadała...reszta drużyny (Khelgar+ diablica + druidka )w nią ładuje i po kłopocie...
Ja byłem wojownikiem, a w drużynie miałem Elanee, Khelgara, Qarę i poszło bez problemu. Gdy natomiast grałem bardem to miałem z nią problemy. Najlepiej zaatakować Moire Khelagrem, a Qara niech rzuca zaklęcia. A jeśli bohater jest wojownikiem to niech także atakuje (ale mam przeczucie że nim nie jest bo wtedy nie byłoby problemów).
Hmm, a jaką klasą grasz i jaki masz skład drużyny?
Jak z nią walczyłam, to jakimś cudem zagoniłam ją do kąta w sali, gdzie przyblokowałam ją z dwóch stron - Elanee (wtedy chyba jako niedźwiedź) oraz Khelgarem i przywołanym monstrualnym borsukiem. Moja postać (bard) oraz Neeshka ostrzeliwały ją z kusy i łuku mając jakieś mocniejsze bełty i strzały - w końcu się udało.
powodzenia:)
Jak z nią walczyłam, to jakimś cudem zagoniłam ją do kąta w sali, gdzie przyblokowałam ją z dwóch stron - Elanee (wtedy chyba jako niedźwiedź) oraz Khelgarem i przywołanym monstrualnym borsukiem. Moja postać (bard) oraz Neeshka ostrzeliwały ją z kusy i łuku mając jakieś mocniejsze bełty i strzały - w końcu się udało.
powodzenia:)
Kto by pomyślał że utknę prawie na początku gry, mam problem z pokonaniem Moiry i nie wiem czemu, wykonałam chyba wszystkie misje dodatkowe a ja i moi towarzysze wciąż jesteśmy za słabi aby pokonoać Moire, mamy nawet trudności aby zadać jej lekkie obrażenia, nie mógłby mi ktoś pomóc,
nie ma na nią jakiegoś sposobu?
nie ma na nią jakiegoś sposobu?