To jest sprytnie zrobione z tym palem, ale każdy głupi widzi, że on czegoś strzeże
Szopa - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Klucz ma paladyn który nie ma imienia. Stoi między tym co sprzedaje broń i tym kusznikiem.
Da sie dostac do tej szopy. Ktos w zamku ma klucz. Nie wiem czy przypadkiem nie jest ten gosc co rozdziela racje zywnosciowe (nie pamietam imienia).
Dawno w to gralem i nie pamietam co tam jest dokladnie ale warto tam sie dostac.
Nauczcie sie kradziezy kieszonkowej (u gildi zlodzieji w kanalach) i patrzcie kto ma klucz (pojawia sie opcja ukradnij klucz).
Obstawiam ze klucz ma ten co rozdziela racje, od niego zacznijcie
Dawno w to gralem i nie pamietam co tam jest dokladnie ale warto tam sie dostac.
Nauczcie sie kradziezy kieszonkowej (u gildi zlodzieji w kanalach) i patrzcie kto ma klucz (pojawia sie opcja ukradnij klucz).
Obstawiam ze klucz ma ten co rozdziela racje, od niego zacznijcie
Dostałem się tam na kodach. W skrzyni znajdują się bryłki, albo bryłka rudy, to było dawno, wiec ilości nie pamiętam.
Trzeba mieć klucz . Czasami jak się dobrze ustawisz to drzwi znikają ( tylko na chwilę) i widać co jest w środku pomieszczenia, czyli trochę podłogi i jakaś skrzynia .
Przyznam, że nigdy tam nie wszedłem. Da się w ogóle?
w tym budynku na zamku w 1 był stone i skip
jest tam coś ciekawego?
jest tam coś ciekawego?