Miałem to samo jak nie byłem adminem komputera. Spróbuj na administratorze.
Problem z tworzeniem modułów - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
acces violation at adress 690B840D in module 'vticd.dll'. Write of address 00000008
to plik od graficznej, sterowniki sciągnołem z neta i tez nic nie dalo, próbowałem zmienić plik na inny dll sciagnięty z neta ale wszystko się psuło więc musiałem wrócić do normalnego
[Dodano po 11 miesiącach]
ponawiam prośbę o pomoc... format ostatnio jak miałem to nawet innego windowsa zainstalowałem nic nie pomogło, jedyną zmianę jaką zauważyłem, to 690C86AF zamiast poprzedniego adresu
to plik od graficznej, sterowniki sciągnołem z neta i tez nic nie dalo, próbowałem zmienić plik na inny dll sciagnięty z neta ale wszystko się psuło więc musiałem wrócić do normalnego
[Dodano po 11 miesiącach]
ponawiam prośbę o pomoc... format ostatnio jak miałem to nawet innego windowsa zainstalowałem nic nie pomogło, jedyną zmianę jaką zauważyłem, to 690C86AF zamiast poprzedniego adresu
A próbowałeś reinstallu? Przybliż dokładniej swój problem. Jaki jest tekst komunikatu/błędu?
Po ostatnim formacie postanowiłem znowu zagrać. I wszystko by było super gdyby nie to, że nie moge narzędzi uruchomić, wyskakuje mi jakiś problem przy uruchamianiu kreatora obszarów, coś z jakimś plikiem dll, czy ktoś ma jakiś pomysł co powinienem robić?