rozdzial 1 ur-shak nie gada gothic 1 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

dunio1,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Gość_K0RB4* dnia czwartek, 9 października 2025, 22:47 napisał

bardziej wykorzystuje błedy gry ktore umozliwiaja mi dostanie sie np do wierzy xardka

Jak zwał, tak zwał

Ur shack chyba powinien gadać z tobą po rozmowie z xardasem
Gość_K0RB4*,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik dunio1 dnia czwartek, 9 października 2025, 10:05 napisał

Nie chce z tobą gadać, bo czitujesz grę gościu -_-

bardziej wykorzystuje błedy gry ktore umozliwiaja mi dostanie sie np do wierzy xardka
dunio1,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Gość_K0RB4* dnia czwartek, 9 października 2025, 01:38 napisał

Witam, przychodze z takim problem ze próbuje zdobyc maksymalna ilosc doswiadczenia w 1 rozdziale za pomoca bledow brzez przechodzenie przez sciany itp. ale dotarlem do momentu z ur-shakiem i nie chce ze mna gadac i nie dokonca wiem czy mozna cos z tym zrobic. Dzieki za odzew

Nie chce z tobą gadać, bo czitujesz grę gościu -_-
Gość_K0RB4*,
Witam, przychodze z takim problem ze próbuje zdobyc maksymalna ilosc doswiadczenia w 1 rozdziale za pomoca bledow brzez przechodzenie przez sciany itp. ale dotarlem do momentu z ur-shakiem i nie chce ze mna gadac i nie dokonca wiem czy mozna cos z tym zrobic. Dzieki za odzew
Wczytywanie...