Użytkownik dunio1 dnia poniedziałek, 16 czerwca 2025, 09:14 napisał
Dzięki, przetestuję ten mod jak będę znowu grał w nwn
Co śmieszniejsze, to ta wersja EE zapowiedziana ma w wymaganiach GTX 1060 więc trochę taka beczunia xD
Wie Pan, oni na pewno zły filmik puścili jednak ze starą grafiką a nie nową... na pewno nowy będzie wyglądał jak BG3 na sterydach... :kappa:
dunio1,
Użytkownik Niblla dnia poniedziałek, 16 czerwca 2025, 08:55 napisał
A ten taki skromny https://www.nexusmods....ter2/mods/1173 są też na dole do zaklęć i wyglądu drzew itp. pobierałem i szukałem go jak znowu przechodziłem NWN 1 i potem 2 wyglądał jak ten nowy trailer albo lepiej ale to moja wyobraźnia i wspomnienia go poprwiają, też tak może być.
Dzięki, przetestuję ten mod jak będę znowu grał w nwn
Co śmieszniejsze, to ta wersja EE zapowiedziana ma w wymaganiach GTX 1060 więc trochę taka beczunia xD
Niblla,
Użytkownik dunio1 dnia poniedziałek, 16 czerwca 2025, 08:41 napisał
Jaki hd mod masz na myśli?
A ten taki skromny https://www.nexusmods....ter2/mods/1173 są też na dole do zaklęć i wyglądu drzew itp. pobierałem i szukałem go jak znowu przechodziłem NWN 1 i potem 2 wyglądał jak ten nowy trailer albo lepiej ale to moja wyobraźnia i wspomnienia go poprwiają, też tak może być.
dunio1,
Użytkownik Niblla dnia niedziela, 15 czerwca 2025, 23:27 napisał
Mam wrażenie, że hd mod itp. wyglądały lepiej albo moja pamięć wypacza obraz xD Ogółem nie dostrzegam jakoś różnic
Jaki hd mod masz na myśli?
Niblla,
Mam wrażenie, że hd mod itp. wyglądały lepiej albo moja pamięć wypacza obraz xD Ogółem nie dostrzegam jakoś różnic
dunio1,
No trochę leniwy ten remaster Grafika prawie sie nie różni od orginału xD Mam nadzieję że naprawią kamerę i bugi w nwn 2 to kiedyś się może kupi
PC Gaming Show nie jest zaliczane do największych wydarzeń w branży gier. Niemniej, w dalszym ciągu stanowi okazję na ukazanie zapowiedzi, które mogą wywołać spore poruszenie wśród graczy. Wszystko zależy od tego, czego będą dotyczyć. Zwłaszcza, jeśli chodzi o takie legendy legendy jak "Neverwinter Nights 2", dla którego ukazano trailer dla odświeżonej wersji.
"Dungeons & Dragons Neverwinter Nights 2" zostało zapowiedziane na 15 lipca tego roku i ukaże się na Steamie, GOG-u oraz konsolach Playstation, Xbox i Switchu. Oferta ma również zawierać wszystkie dodatki, czyli "Mask of the Betrayer", "Storm of Zehir" oraz "Mysteries of Westgate".