Jestem teraz w rozdziale 4, wszedłem do VoM, aby polować na smoki, a na ścieżce prowadzącej do starej giełdy rudy było 3 wodzów orków (czarni, ciężko opancerzeni z pierścieniami) i zastanawiałem się, dlaczego mnie nie agresują. Więc podszedłem bliżej i pojawił się dialog z pierwszym z grupy, który powiedział mi takie rzeczy jak „mój mistrz wiedział, że przyjdzie paladyn, on wie wszystko, więc osobiście przybyliśmy, aby zakończyć twoje życie”. Do tego +200 PD . Potem wyciągają broń i atakują mnie.
Ukończyłem tę grę co najmniej 10, jeśli nie 15 razy, obejrzałem kilka rozgrywek i filmów o ukrytych rzeczach i NIGDY nie widziałem tego. Więc czy to jest oparte na jakimś modzie? Miał odpowiedni lektor, więc wydawało się, że jest to funkcja waniliowa. Ciekaw jestem opinii twoich chłopaków, spokojnie.
Ukończyłem tę grę co najmniej 10, jeśli nie 15 razy, obejrzałem kilka rozgrywek i filmów o ukrytych rzeczach i NIGDY nie widziałem tego. Więc czy to jest oparte na jakimś modzie? Miał odpowiedni lektor, więc wydawało się, że jest to funkcja waniliowa. Ciekaw jestem opinii twoich chłopaków, spokojnie.