Cytat
Czy to, że wcześniej byłem na przystani może być powodem że nie uruchomił mi się trzeci rozdział?
Może tak być - czytałem, że wejście wcześniej niż założyli twórcy do jakiejś lokacji może powodować błędy w grze.
Witam.
Mam problem z zadaniem tropem winnych porywaczy. Otóż zrobiłem potrzebne czynności, poszedłem za Gonzalem na miejsce spotkania ze zbirami, zabili i poszedłem ich śladem. Minąłem trupy zwierząt, znalazłem dalej na ścieżce zwłoki a za nimi notatkę. Odczytałem ja, zrobił się nowy wpis do dziennika zadań. Poszedłem dalej ścieżka mijając trupy zwierząt, aż doszedłem do jaskini i do przystani. Według solucji na steam powinien zacząć mi się teraz trzeci rozdział, ale niestety to nie nastąpiło. Ze zbirami i siepaczem nie mam ścieżki dialogowej, z cortezem również nie ma nic oprócz szkolenia. Co poszło nie tak? Przystań odwiedziłem wcześniej, zanim jeszcze zaczęło mi się to zadanie i tam się nieco pokrecilem, zrobiłem zadanie z tym czubkiem od mapy skarbów itp. Czy to, że wcześniej byłem na przystani może być powodem że nie uruchomił mi się trzeci rozdział?
Pozdrawiam