Nie no leżę, leżę, leżę!!!
Nadal nie mogę zaliczyć tego zadania!
Gothe odbiłem już dawno i ten patrol przed nią.
Zubena też zadźgałem ale wypełniło się tylko zadanie "Zabij Zubena". W akcie desperacji rozwaliłem cały Varrant, odbiłem wszystkie miasta z asasynów i nici. W Myrtanie asasynów tez nie ma bo jak odbijałem miasta od orków to asasynów też dźgałem. Nie wiem co jest grane, zaliczyłem zadanie Oswobodź Varrant a Myrtany nie mogę.
Czy to czasami nie jest tak że trzeba oswobodzić najpierw Varrant, potem Nordmar i jak te będą uwolnione to Myrtana też będzie uwolniona??? Pytanie szczególnie do tych co to przechodzili czy jak kończyliście gothica podążajac ściezką Innosa to oswobodziliście tylko Myrtanę czy nordmar i varrant też??
Aha 12 kiliszków magów ognia ognistych też wrzuciłem tam w kaplicy Innosa ale czy do ukończenia gry jest konieczne zadanie w którym roznosimy te kielichy do paladynów czy nie trzeba tego robić????
Cytat
uwolnij miasta z pod orkowej okupacji
No właśnie było tylko w stylu: "zakończ rządy orków w Myrtanie.
Aha jeszcze jedno pytanie: w przeróżnych poradnikach do G3 które znalazłem w necie ciągle jest napisane na końcu coś w stylu: wybacz mędrcowi że... coś tam coś tam, pozostało jeszcze jedno zadanie i czy zdołasz mu podołać? Czy ręka ci nie zadrży? itp" (Swoja droga mam wrażenie że te wszystkie poradniki są kopiowane między sobą bo wszystkie są podobne...). Ja się pytam jakie to jest to ostanie zadanie??? Bo jakoś nikt nie raczył tego napisać tylko ciągle te zwodzące końcówki poradników. Czy to jest jakieś dodatkowe zadanie na końcu gry czy to chodzi o to że w przyszłość bezimienny zostanie królem Myrtany? Jak to z tym jest?