Anya Chalotra jako Yennefer w Wiedźminie? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Użytkownik Gość_Yo rap* dnia czwartek, 11 października 2018, 19:12 napisał
No właśnie nie jak nastolatki. Wyglądały młodo, ale to nie oznacza od razu wyglądu jak dziecko. Poza tym ujawnili część obsady i Sabrinę wcale nie gra 22-letnie dziewczę wyglądające na kilka lat mniej, podobnie też Tissaię (tu jest dokładny wiek: aktorka ma 39 lat. No to jest to jednak przepaść w porównaniu do Chalotry grającej Yen).
Jeśli cos przekręciłem to przepraszam, książki czytałem pod koniec szkoły podstawowej ostatni raz, a lat mam 30. O grze wiem tylkw ze istnieje i jest uznana na świecie
Wciąż nie wiemy, kto zagra ukochaną Geralta – a to bardzo ważna rola w "Wiedźminie". Dotychczas mieliśmy tylko nagrania z castingu, teraz pojawiły się plotki, że Yennefer ma zagrać...
class="lbox">...22-letnia Anya Chalotra.
Na razie to tylko plotki, nie zostały potwierdzone ani przez showrunnerkę serialu, ani przez Netfliksa. Pochodzą one z gazety T24 i strony Recapped.com – ta druga bardzo wcześnie, bo już 26 sierpnia, poinformowała, że Henry Cavill zagra Geralta... Może jednak tym razem się myli.
class="lbox">Anya Chalotra występuje w serialu "The ABC Murders", który dopiero zadebiutuje. Poza tym pojawia się na scenie teatralnej. Czy wstępnie odpowiadałaby wam do roli Yennefer?