@Eni: znalazłem nagrania gdzieś indziej i wrzuciłem do newsa.
Mamy pierwsze nagranie z castingu do Wiedźmina! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Paskudne paskudy!
Ale taki jawny casting to ciekawa rzecz szukajmy dalej!
Ale taki jawny casting to ciekawa rzecz szukajmy dalej!
Niestety, po tym jak nagrania poszły w media, zostały przez dodającego oznaczone jako prywatne, a nawet nie wiem, czy w ogóle je nie usunięto. W każdym razie są niedostępne. Jakaś niechęć do krytyki?
Generalnie moim zdaniem aktorce brakuje pazura i charakterku do Yen, a jej akcent (w końcu aktorka z Turcji) jakoś nie pasował mi do postaci. Wygląd nawet pasujący do Yen, ale wygląd to za mało.
Generalnie moim zdaniem aktorce brakuje pazura i charakterku do Yen, a jej akcent (w końcu aktorka z Turcji) jakoś nie pasował mi do postaci. Wygląd nawet pasujący do Yen, ale wygląd to za mało.
Linki się nie otwierają
Jakoś nie widzę jej jako Yennfer
Casting do serialowego "Wiedźmina" właśnie trwa i mamy już tego pierwsze owoce. Zgodnie ze słowami showrunnerki Lauren S. Hissrich do sieci będą trafiały nagrania z przesłuchań.
Pierwsze nagranie już zostało opublikowane i przedstawia aktorkę walczącą o rolę Yennefer.
Odgrywane sceny nie zostaną wykorzystane w serialu. Mają być jedynie próbą dla aktorów i oddać charakter postaci. Na nagraniu o rolę Yennefer ubiega się Belçim Bilgin.
Myślicie, że Belçim Bilgin byłaby dobrem wyborem do odegrania ukochanej Geralta?