Orkowy zwiadowca świetna rzecz:) ale ja osobiście wolę orkowego zbrojmistrza. Po prostu owa profesja wybitnie przypadła mi do gustu.
[Earthdawn] Wasze postacie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Cytat
Ja zacząłem Trollem - Powietrznym Łupieżcą i do tej pory jest to moja ulubiona postać. Oprócz tego przez moje ręce przewinęły się karty postaci z Krasnoludem - Zbrojmistrzem, Wietrzniakiem - Złodziejem, Orkiem - Kawalerzystą oraz T'skrangiem - Fechtmistrzem
No to widzę, że grałeś postaciami iście stereotypowymi. Twoje połączenia ras i dyscyplin są archetypami wziętymi wprost ze stron podręcznika. Oczywiście nie mówię, że to źle, bo w jakimś celu zostały one dopasowane tak a nie inaczej. I rzeczywiście są to najbardziej naturalne połączenia.
Erthdawna prowadziłem, nie grałem, ale stworzyłem całą masę BNów, poczynając od czarnoskórego elfa złodzieja (byłem świeżo po lekturze trylogii mrocznego elfa

Jakimi gracie postaciam (jak wogóle gracie w Przebudzenie Ziemi...)
Ja zacząłem Trollem - Powietrznym Łupieżcą i do tej pory jest to moja ulubiona postać. Oprócz tego przez moje ręce przewinęły się karty postaci z Krasnoludem - Zbrojmistrzem, Wietrzniakiem - Złodziejem, Orkiem - Kawalerzystą oraz T'skrangiem - Fechtmistrzem...

Ja zacząłem Trollem - Powietrznym Łupieżcą i do tej pory jest to moja ulubiona postać. Oprócz tego przez moje ręce przewinęły się karty postaci z Krasnoludem - Zbrojmistrzem, Wietrzniakiem - Złodziejem, Orkiem - Kawalerzystą oraz T'skrangiem - Fechtmistrzem...