Trailer Planescape: Torment: Enhanced Edition jest dostępny w sieci - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Jezid,
Jak napisano powyżej. Jednak zważywszy na lenistwo graczy nie byłbym taki pewien finansowej klapy.
Tokar,
Chcą za to 20$ xD Powodzenia im życzę.
Niblla,
Może się skuszę, za dolara. Bo jestem wstanie nie wypić jednego piwa a zakupić sobie grę z dawnych lat... a nie czekaj mam już wersje na gog'u bo płyty dwie mi pękły więc podziękuję.

To bezczelne tak bardzo, że aż śmieszne się robi. Ciekawe kiedy remaster dajmy na to M&M5 albo jeszcze starszych gier.
Parto,
No cóż, łatwiejszego kciuka w dół jeszcze nie dałem.

Też jacy dumni, że rozdzielczość powiększyli, pokazują to jakby Amerykę odkryli. I czemu właściwie postacie mają te czarne kontury? Co oni chcą Tormenta w anime zmienić?
dunio1,
Wydaje mi się że animacje postaci to po prostu wina słabych fps podczas gry

Ale zgadzam się panem wyżej
Tokar,
Szczerze pisząc to po tym zwiastunie nie mam zielonego pojęcia, za co miałbym wydawać te kolejne dolce i co miałoby mnie zachęcić do ponownego zakupu, zamiast odkurzyć zasłużone cztery płytki CD.
Mikeal,

Po fali negatywnych emocji dotyczących odświeżonej wersji "Planescape: Torment" w sieci pojawił się trailer tej niegodziwości. W niemal półtora minutowym filmie twórcy z studia Beamdog wyliczają jakie zmiany czekają nas na w uszminkowanym Tormencie. Szkoda tylko, że większość z nich poza pomocą Chrisa Avellona można załatwić za pomocą paczki modów, a szumnie zapowiedziana poprawa grafiki... pogorszyła animacje postaci?

planescape:torment enchanced ediiton class="lbox">planescape:torment enchanced ediiton
Wczytywanie...