[Fable Legends] Nigdy niedokończona historia Fable Legends - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Parto,
Trudno się dziwić braku z zainteresowania graczów kiedy z sequela na sequel bardziej upraszczali Fable.
Pierwsza część była takim "ok" rpgiem, dwójke nie wiele grałem tylko u znajomego, ale trójkę praktycznie nie miałem ochoty kontynuować kiedy walka sprowadzała się do w kółko klikania jednego przyciska - a szkoda bo chciałem zobaczyć humor monty pythonowy
Niblla,
Jakoś tylko pierwsze Fabel przypadło mi do gustu... przechodziłem je 3 razy aby odkryć "wszelkie" wybory.
Wolvertino,

To już pewne – prace nad grą "Fable Legends" zostały porzucone. Co więcej, należące do Microsoftu studio Lionhead również najprawdopodobniej zostanie zamknięte. Jaki jest powód tej decyzji?

microsoft class="lbox">microsoft

Gigant planuje skupić się na rozwoju wyłącznie tych marek, na których zależy graczom. Trzeba przyznać, że mimo obecności "Fable Legends" w mediach, tytuł nie stał się jedną z najbardziej oczekiwanych produkcji w historii gier wideo. Microsoft zapewnił jednak, że środki, które miały pójść na produkcję gry, zostaną dobrze zainwestowane w inne tytuły, a ludzie, którzy pracowali w Lionhead Studios, otrzymają pracę przy innych projektach lub wsparcie w poszukiwaniu nowego zawodowego wyzwania.

Wczytywanie...