[Crudelis] Godzinny Crudelis wkracza na Steam - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Wolvertino,
Ale jak dla mnie muzyka świetna
Wilczek,
Obiecał poprawić się przy następnej grze
Ati,
Po co? Lepiej niech ten czas poświęci na szlifowanie umiejętności!
Wilczek,
@Ati
Nasz grafik odpokutuje to dwutygodniowym pobytem na karnym jeżyku o chlebie i wodzie

Pozdrawiam,
Marcin
Whiskey Jack Games
Ati,
Mnie bardziej zastanawia logo, które wygląda jak "Rudeli".
Mikeal,
Czy tylko dla mnie ten gość wygląda jak Stach Wokulski?
Wolvertino,

Słyszeliście może o grze cRPG pt. "Crudelis"? Jak zapowiadają twórcy, jest to produkcja, która łączy w sobie limit czasowy "Prince of Persia" z trudnymi wyborami "Wiedźmina". "Hola hola" – możenaby pomyśleć – "ktoś tu chyba urwał się z choinki". A jednak – premiera na Steam już w środę 20 stycznia!

crudelis class="lbox">crudelis

"Crudelis" to 60-minutowa gra, w której każdy wybór ma znaczenie. Nawet tak błahy jak to, czy zdecydujesz się z kimś porozmawiać. Czas bowiem pędzi przed siebie i bezlitośnie przerwie przygodę, gdy przyjdzie na Ciebie pora. A wszystko to w steampunkowym sosie, inspirowanym powieściami Verne'a i realiami XIX-wiecznej Europy.

crudelis class="lbox">crudeliscrudelis class="lbox">crudelis
crudelis class="lbox">crudeliscrudelis class="lbox">crudelis

Możesz pomyśleć, że to "kolejny szrot na RPG Makerze, w dodatku tylko na 60 minut, phi". Pozory jednak mylą – od 3 lat budujemy grę w RPG Makerze, tak jak szereg firm korzysta z Unreal Engine. Dlatego też staramy się zapewnić unikatowe doznania – zarówno pod kątem fabuły, jak i oprawy. Dość powiedzieć, że gracz może dotrzeć do jednego z 12 finałów... lub nie zobaczyć żadnego, jeśli wyczerpie się czas. Wszystkie zaś lokacje zostały wykonane ręcznie, by nadać im unikatowego charakteru. "Crudelis" oferuje też poruszającą muzykę w aranżacji Richarda Wurtha – jeden z utworów dostępny jest na YouTube.

Wczytywanie...