[Gamescom 2015] Zstąpienie – nowy fabularny dodatek do Dragon Age: Inkwizycja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Courun Yauntyrr,
Ja odpadłem po paru godzinach. Brzydkie postacie do stworzenia, budowanie obozów (jak harcerze) i zamykanie szczelin "z ręki". Po W3 nie wciąga wcale, ale kiedyś do niej wrócę. Na pewno jednak nie z powodu tego DLC.
Jezid,
Mnie, bo jeszcze nie grałem
Ati,
Kogoś jeszcze w ogóle obchodzi ta gra?
Thorot,
Ech nie lubię takiego uogólnienia zagrożenia. Cały świat jest znów zagrożony ponieważ Czarli koleś który ukradł dziecku cukierka w zeszły wtorek szykuje swą mroczną zemstę zagrażającą znów całemu światu. Jak ten świat jeszcze istnieje. Że zagraża naszej twierdzy lub jednemu krajowi by wystarczyło
Tokar,

Jeżeli stęskniliście się za mordowaniem Mrocznych Pomiotów i zwiedzaniem enigmatycznych zakamarków Głębokich Ścieżek, to możecie już skakać z radości. Drugie fabularne DLC do "Dragon Age: Inkwizycja" przeniesie nas do dobrze znanych podziemi, aby odkryć źródło tajemniczych trzęsień ziemi, które zagrażają istnieniu całego Thedas. Niebepieczeństwa, pułapki i zagadki czekające na starożytnych szlakach, mają wystawić naszego Umiłowanego Przywódcę oraz jego frakcję na najcięższą z dotychczasowych prób. Tyle w teorii – w praktyce, zobaczymy.

dragon age: inkwizycja, zstąpienie

BioWare zapowiada, że nie skończy się tylko na zabijaniu i schodzeniu w dół, lecz rozszerzenie ujawni nową kartę z zapomnianej historii rasy krasnoludów. Oczywiście, nie zabraknie standardowych treści, jak nowe przedmioty czy potwory.

Premiera "Zstąpienia" została zapowiedziana na 11 sierpnia na PC oraz Xbox One. Posiadacze PlayStation 4 będą musieli poczekać dodatkowe 24 godziny. Cena dodatku nie jest znana, lecz prawdopodobnie będzie oscylowała w granicach 50 zł – podobnie do "Szczęk Hakkona".

Wczytywanie...