Jajecznica według Gandalfa - Odpowiedź

 
Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Trzeci Kur,
Podzielam zdanie Lionela. Jajecznica musi być wilgotna (no, może bez glutów z nieściętego, jeszcze przezroczystego białka). Mi wychodzi zawsze sucha, dlatego robienie jajecznicy zostawiam w gestii mojej dziewczyny, bo umie.
Ale za to nigdy nie jadłem jajecznicy ze śmietanką. Trochę się wręcz takiej lękam;p
Ati,

Cytat

Po prostu musi być wilgotna.


Zarumieniłam się.

Ja zawsze lubiłam wióry. Z pieczarkami, boczkiem, szczypiorkiem i innymi bajerami. Dopóki nie spróbowałam jajecznicy takiej jak ta wyżej z samym tylko szczypiorkiem. Pycha.
Lionel,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Ati dnia poniedziałek, 3 sierpnia 2015, 19:59 napisał

Fuuu... Nie wiem czy nieścięta jajecznica jest w ogóle bezpieczna dla zdrowia.


Może źle się wyraziłem. Nie jem takiego kogla mogla. Po prostu musi być wilgotna. A co nas nie zabije, to nas wzmocni. A poza tym - trzeba pracować nad masą ;P.
Ati,
Fuuu... Nie wiem czy nieścięta jajecznica jest w ogóle bezpieczna dla zdrowia.
Lionel,
Rzadką, nieścietą, bez dodatków! Po prostu prawie surowa. Nie jakieś suche wiury.
Ati,
Dailymail opublikował filmik, na którym Ian McKellen dzieli się swoim rodzinnym przepisem na jajecznicę. Podobno to najlepsza jajecznica na świecie. Potwierdzam, bo jak się okazało mój ukochany robi dokładnie taką samą

Według podobnego przepisu robił ją też Grodon Ramsay.

http://www.dailymail....ggs-world.html



A Wy jaką lubicie jajecznicę?
Wczytywanie...