Z lego jest taka sprawa, że wkrótce jeśli nie już jest wszędzie tak jak wymioty Disneya.
Lego - jest wszędzie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Uwielbiam Lego, kiedyś miała na PC Lego w takimi wyściagami samochodowymi...no mega było! A aktualnie gram w Lego Hobbit
W gruncie rzeczy nigdy się nie powinno. Nieźle pokazuje to "LEGO przygoda".
Myslę, że z tego nigdy się nie wyrasta
Z tym się zgodzę. Ostatnimi czasy rzadko sięgam po LEGO, ale czasem mi się to zdarza i to jest naprawdę przyjemne uczucie, wiedzieć, że przy tworzeniu ogranicza nas tylko wyobraźnia i liczba klocków.
Pomimo że nie jestem dzieckiem to lubię sobie od czasu do czasu poukładać klocki lego. Relaksuje mnie to
No nie kupowane było to w Pewexie, tylko w normalnym sklepie zabawkarskim. No i prawdą jest, co powiedział Jezid, rodzice pieniądze wyciągali z magicznych portfeli - już dziś takich nie produkują.
Jest drobna różnica. Kiedyś to były pieniądze rodziców, dziś własne. Stąd może się brać interpretacja Lio.
Użytkownik Lionel dnia czwartek, 29 września 2016, 20:19 napisał
No patrząc na obecne ceny, to bardzo drogie hobby. Jak byłem dzieckiem w latach 90. to wszystko było w miarę osiągalne. Teraz nawet najmniejsze zestawy są w cenach nieadekwatnych do zawartości.
No nie wiem czy w latach 90 bylo osiągalne. Mi rodzice kupowali dużo lego, ale tylko w pewexie i za ogromne pieniądze... mało kto mógł sobie na to pozwolic, dziś raczej wszyscy mogą kupić.
No patrząc na obecne ceny, to bardzo drogie hobby. Jak byłem dzieckiem w latach 90. to wszystko było w miarę osiągalne. Teraz nawet najmniejsze zestawy są w cenach nieadekwatnych do zawartości.
Mnie w LEGO przeszkadza tylko jedno - cena.
Proszę:
http://lego.wikia.com...icensed_themes
Mnie i tak najbardziej kręcą architektoniczne kreacje niż te filmówki itd.
Taka wieża z Seatle albo Brama Brandenburska to dopiero coś.
http://lego.wikia.com...icensed_themes
Mnie i tak najbardziej kręcą architektoniczne kreacje niż te filmówki itd.
Taka wieża z Seatle albo Brama Brandenburska to dopiero coś.
Ja bym chciała znaleźć listę wszystkich edycji Lego, bo widziałam nawet zestawy z The Big Bang Theory. Co jeszcze jest?
Ja nie narzekam a jako miłośnik budynków z LEGO nawet się cieszę. Jest popyt, to trzeba go zaspokoić a do gry nikt nie zmusza. Czekam na LEGO Atomówki!
To Lego są dla dzieci?
Czy Was też zaczyna przerażać ilość wszystkiego w wersji Lego? Jurassic Park, Frozen, praktycznie wszystko co robi się choć trochę popularne dostaje swoją wersję lego. Nawet jeżeli nie jest do końca dla dzieci. Jak chociażby Lego Gra o Tron: