[The Bard's Tale IV] The Bard’s Tale IV w czerwcu na Kickstarterze - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Jezid,
Pula legendarnych tytułów się kurczy. Studio inXile Entertainment umieściło Kickstartera w swoim biznesplanie na stałe. Na razie wszystko idzie zgodnie z przewidywaniami
Niblla,
Też mi się tak wydaje bo grałem tylko w ostatnią część i była fascynująca
Wolvertino,
Chyba teraz to już tylko ta ostatnia - nienumerowana - jest grywalna
dunio1,
Wstyd mi to mowic, ale nigdy nie gralem w poprzednie czesci

Warto zagrac?
Niblla,
Kolejny powrót do przeszłości.
Ciekawe jak im wyjdzie?
Wolvertino,

Jak poinformowało, odpowiedzialne za nadchodzącą kolejną odsłonę serii "The Bard's Tale", studio inXile Entertainment, produkcja oznaczone numerem IV zostanie sfinansowana za pośrednictwem Kickstartera, a jej zbiórka ruszy 2 czerwca o godzinie 15:00 czasu polskiego.

the bard’s tale iv class="lbox">the bard’s tale iv

"The Bard’s Tale IV" ma być powrotem do korzeni – jak informują przedstawiciele inXile Entertainment, mają oni prawa do wykorzystania wszystkich elementów z pierwszych części – możemy więc liczyć na strefy teleportacji i tajemnicze magiczne usta.

Jeśli chodzi o sprawy czysto techniczne, produkcja napędzana będzie silnikiem Unreal Engine 4, a świat gry zostanie zaprojektowany przy pomocy technologii fotogrametrii, która pozwala na wierne i trójwymiarowe odtwarzanie realnie istniejących miejsc i budowli. W tym przypadku akcja tytułu rozegra się w mieście Skara Brae, więc odtwarzana będzie zapewne architektura Szkocji. Podczas zabawy potyczki będą rozgrywać się w systemie turowym.

the bard’s tale iv class="lbox">the bard’s tale iv

Nie znamy jeszcze dokładnej daty premiery "The Bard’s Tale IV". Więcej zapewne dowiemy się 2 czerwca ze strony gry na Kickstarterze.

Wczytywanie...