[Seriale] Supergirl na oficjalnym zdjęciu! Podziwiajcie...? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Cycki ma w sumie spoko, dziewczę też cieszy oko. Problemem jest kiepsko zaprojektowany strój, który w żaden sposób nie podkreśla jej seksapilu oraz fatalny fotograf, który robił te zdjęcia.
Z wrażenia szczęka mi opadła. Ja już od początku twierdziłem, że casting się nie popisał, bo Supergirl wygląda tak bardzo... dziewczęco? Jak zakompleksiona nastolatka. To już mogli dać Kristen Stewart ze "Zmierzchu" i efekt byłby chyba lepszy. No trudno się mówi – zdjęcia prezentujące bohaterkę w pełnej okrasie znajdziecie w rozwinięciu newsa!
class="lbox">Serial trafi do ramówki CBS jesienią, ale już niedługo rozpoczną się zdjęcia do pilotażowego odcinka. W tytułowej roli występuje Melissy Benoist ("Whiplash"), a strój stworzyła Colleen Atwood, zdobywczyni Oscarów za "Alicję w krainie czarów", "Wyznania gejszy" i "Chicago". Jej pracę nad kostiumami można również podziwiać w "Arrow" i "The Flash".
class="lbox">Przy okazji – trwają obecnie spekulacje na temat możliwego crossovera Supermana z Supergirl. Kto wie, może Warner Bros. się na to pokusi. Dużo pewnie będzie zależało od jakości serialu.
class="lbox">Wasza ocena?