Nie mogę zmienić bohatera, ponieważ jestem w luksan i nie moge wrócić do Llast. On mnie rozbraja zamętem, jak to zneutralizować??
DObra, Voleron gryzie piach. Ale mam pytanko. W wieży w Luskanie jestem na 3 piętrze, gdzie przybywaa cały czas impy i inne przeszkadzajki. Mam tam w stół alchemiczny włożyć czaszkę gargulca i dziennik. Potem rzucic czar rozpraszający magię. Ja takiego nie posiadam, a w sklepie nikt nie ma. Jak ja to mam przejść a moze ja coś źle zrozumiałem??
                    DObra, Voleron gryzie piach. Ale mam pytanko. W wieży w Luskanie jestem na 3 piętrze, gdzie przybywaa cały czas impy i inne przeszkadzajki. Mam tam w stół alchemiczny włożyć czaszkę gargulca i dziennik. Potem rzucic czar rozpraszający magię. Ja takiego nie posiadam, a w sklepie nikt nie ma. Jak ja to mam przejść a moze ja coś źle zrozumiałem??
 )
 ) . Po prostu pierw pozbądź się jego sług i zrób ew. save, natomiast jego zostaw na koniec. Skoro nie grasz postacią mogącą używać czarów bądź magicznych przedmiotów (jak różdżki) to radze zabrać do pomocy najemnika sharwyn, linu, bądź bodyknocka
. Po prostu pierw pozbądź się jego sług i zrób ew. save, natomiast jego zostaw na koniec. Skoro nie grasz postacią mogącą używać czarów bądź magicznych przedmiotów (jak różdżki) to radze zabrać do pomocy najemnika sharwyn, linu, bądź bodyknocka  Można też poczekać aż jego czary obronne opadną ale to mija się z celem
 Można też poczekać aż jego czary obronne opadną ale to mija się z celem