Brak opcji importu zapisów w Dragon Age: Inkwizycja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

manfret,
Marudy cholerne Dwójka była całkiem spoko, owszem, system walki ciut kuleje ale sama fabuła (mimo pewnych niedociągnięć) potrafiła wciągnąć. A co do newsa to skoro wszystko będzie można określić w tej 'apce' to import save'ów jest zbędny. I dobrze, że z niego zrezygnowano.
Ielenia,
Mam podobne odczucia jak Ven'Diego Dwójka mi średnio podpadła, a musiałabym ją przejść ponownie, więc może i lepiej
Obserwator,
Nie wiem czy się cieszyć z tego czy nie. Po prostu dziwnie będę się czuł ustawiając wydarzenia Zżyłem się z swoimi bohaterami i wciąż gdzieś na dysku mam przechowane zapisy z gier. Cóż mówi się trudno i jedziemy dalej.
Ven'Diego,
W sumie to dobrze. Nie będę musiał na siłę przechodzić dwójki
Wolvertino,

Studio BioWare przedstawiło dziś dosyć zaskakujące wieści. Dotychczas byliśmy przyzwyczajeni, że rozpoczynając kolejną część przygód, w którejś z produkcji studia, mogliśmy przenieść swoje zapisy z części wcześniejszej. Koniec z tym! "Dragon Age: Inkwizycja" nie da nam takich możliwości.

dragon age keep

Nie oznacza to jednak, że nasze wcześniejsze wybory pozostaną bez znaczenia. Sytuację panującą w świecie będziemy oczywiście mogli kształtować za pomocą aplikacji tworzonej przez BioWare – "Dragon Age: Keep". Darmowe narzędzia zostaną udostępnione w sklepie Origin na około miesiąc przed premierą "Inkwizycji".

"Dragon Age: Keep" oferuje nam ponad 300 dylematów. Przebrnięcie przez nie sprawi, że utworzymy swój własny, unikalne pod względem fabularnym świat. Narzędzia pozwolą bowiem dokonać kluczowych wyborów z "Dragon Age: Początek", "Dragon Age: Przebudzenia" i "Dragon Age 2".

Cały proces przyjmie formę animacji z narratorem, w którego roli wystąpi sami Varrica Tethrasa, krasnolud towarzyszący nam w drugiej części serii.

PS: Powyższy filmik został nagrany przez użytkownika YouTube, rechyyy. Materiał prezentuje rozgrywkę z "Dragon Age: Inkwizycja" na najwyższych detalach. Według komentarza zamieszczonego pod materiałem, rechyyy został zaproszony przez Electronic Arts do studia w Los Angeles, gdzie mógł przyjrzeć się produkcji.

Wczytywanie...