Miecz przeznaczenia - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Jezid,
Top, fakt. Jednak przegiął. Zamarzył mu się laur "prawdziwego" literata, którym już był, jest i będzie. Dla jasności.
Gość_Ksiazka Gronhold*,
Humor Sapkowskiego mi bardzo podszedł, a Geralt to Geralt. Nie da się go nie lubić. Dla mnie absolutny top jeśli chodzi o rodzimy rynek fantasy.
Audrey,
Mnie tam "Pani Jeziora" właśnie najbardziej rozczarowała, miałam inną wizję
Trzeci Kur,
Wiadomo, że "Pani Jeziora" najlepsza. To była moja pierwsza cześć wiedźmińskiej sagi, którą przeczytałem
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Miecz przeznaczenia"!

Ani Andrzeja Sapkowskiego, ani Geralta z Rivii – jak przypuszczam – nie trzeba nikomu przedstawiać. Wystarczy wspomnieć, że mowa o jednym z najlepszych i najbardziej znanych pisarzy w dziejach polskiego fantasy i jego najsłynniejsze literackie dziecię – cykl utworów o wiedźminie. Niestety, jak to współcześnie bywa, literatura trochę straciła na znaczeniu. Nie mam zamiaru ubolewać nad poziomem czytelnictwa czy też analizować problemów rynku wydawniczego w Polsce. Zdaję sobie sprawę z tego, że wielu fanów gry opartej na motywach utworów łódzkiego pisarza nie czytało pierwowzoru i nie ma zamiaru tego zmienić, a jednak postanowiłam przypomnieć wszystkim, dlaczego Andrzej Sapkowski jest jednym z nielicznych utrzymujących się jedynie z pisarstwa autorów fantasy w Polsce.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...