Nowy regulamin - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
"zabawa na dłuuuugggggieeeeee godziiiiiinnnnnyyyyy!". Posty takie zaczynają się pojawiać., np tutaj.
Cytat
Bo to nie jest pomarańczowy taki jak na forum, tylko inny odcień jego
"(...)III. 30% - publikowanie nie dozwolonych materiałów,(...)"
Partykułę "nie" z imiesłowami przymiotnikowymi (czynnymi i biernymi) piszemy łącznie! Czyli powinno być "niedozwolonych".
Cytat
Ja widzę czerwony, a sprawdzałem na Maxthonie i na FF.
Użytkownik Ekhtelion dnia Sun, 06 May 2007 - 18:17 napisał
[post="62814"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A coś ty myślał?
W takim razie trzeba by było powymyślać najmniejsze wykroczenia (żeby znalazło się ich 20) i nie byłoby użytkownika bez procentów
Wiem, wiem, to była ironia i pytanie retoryczne
Gdzieś czytałem, że ogólnie ludziom bardziej podobają się rzeczy symetryczne, więc to nie jest głupi pomysł
Prysły moje marzenia... Mam doła... A to wszystko przez bezlitosnego krasnoluda
Użytkownik Saimar Gruplu dnia Sun, 06 May 2007 - 18:25 napisał
[post="62819"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No, ten to przynajmniej rozumie
Użytkownik Ekhtelion dnia Sun, 25 Jun 2006 - 19:31 napisał
[post="45386"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
100% jest jako nagroda za dzialanie na szkodę z premedytacją. Głupotą by było za próbę wykradania haseł dać komuś najpierw 20%. Tego typu numery nie mogą być usprawiedliwane.
@Ashgan
Celna uwaga, zostanie uwzględniona.
Nie ma tam błędu. To widocznie coś z twoją przeglądarką bo ja widzę kolor pomarańczowy :]
"Administratorzy:
Biały - Strażnik
Pomarańczowy - Nazin"
Trochę zdziwiły mnie procenty: 10, potem troszkę więcej - 20, znowu troszeczkę - 30 - i nagle wieeelka przepaść - 100. Rozumiem oczywiście, że te procenty mogą się "zwielokrotniać", ale i tak jakoś dziwnie to wygląda.
Jeszcze rzymskie cyfry - jest np. i, ii, vi, a według mnie powinno być I, II, VI itd.
Raczej nic poza tym nie dostrzegłem.
Jest on na wysokim poziomie, a przynajmniej lepszym niż ver. poprzednia. Jednakże dałbym tam jakąś wzmiankę odnośnie nicków. Bo wystarczy zajrzeć do spisu użytkowników żeby dostrzec setki różnych znaków zamiast nicku.
Użytkownik jest zobowiązany do posiadania czytelnego nicku składającego się z liter, cyfr i znaków specjalnych (w granicach rozsądku) Ponadto nie może on być wulgarny, obraźliwy lub bezsensowny jak np. Yhtyhtshkajt, Kurwa, Chuj etc.