Wieści z pierwszych dwóch dni Gamescomu! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Frey,
No tak animacje są bez zarzutu, ale to gra, którą przychodzi się naciskając jeden przycisk A A A A A A i strzałkę do przodu i tyle.
Zwłaszcza, że wzbudzili jakieś zainteresowanie reklamą gry, ale gameplayją zabija. Może jest skierowana bardziej do azjatyckich graczy.
krzyslewy,
No, coś jakby obrazili się po DA2, że siekanka się ludziom nie podoba, więc dali ją w nowej grze. Bo mi naprawdę to się kojarzy z tamtym systemem walki, taki przesadnie widowiskowy jest.
Frey,
Shadow realms mnie zawiodło, liczyłem na poważny tytuł, a to jakaś głupia nawalanka gdzie naciska się jeden przycisk. Słabe to trochę.
krzyslewy,
"Wiedźmin 3" jak zawsze pięknie wygląda, tylko obawiam się, że mój komputer już go nie pociągnie. W "Risena 3" gram i słowa "typowe" czy "klasyczne" w stosunku do "średniowiecza" były tylko częścią kampanii marketingowej. To kontynuacja "Risena 2" - piraci wcale nie zniknęli, wręcz przeciwnie, odgrywają ważną rolę, a tropikalnych lokacji jak dżungla czy plaże nie brakuje. Trochę to zależy od wyspy, ale nawet te bardziej fantasy trudno nazwać w pełni fantasy. Nie tego się spodziewałem. Miał być powrót do korzeni, a tu figa z makiem. Niemniej gra się świetnie, trzy interesujące frakcje, rozbudowane zadania poboczne, ciekawa fabuła i wolność dają znakomitą zabawę. Fani poprzedniej części się nie zawiodą.

Co do Aquamana - Jason Momoa mi kompletnie nie pasuje.
Hrywi,

gamescom,

Ach, ile się dzieje na tegorocznym Gamescomie! Między innymi dostaliśmy nowy gameplay Wiedźmina 3! Skoro już o gameplayach mowa, to zaprezentowano również Bloodborne – sami oceńcie, który jest lepszy!

Oprócz tego podziwiać możemy tez nowy zwiastun Borderland: The Pre-Sequel, a także premierowy trailer Risena 3! Dowiadujemy się również więcej o fabule Śródziemie: Cień Mordoru! Nawet dla fanów Pathfindera się coś znajdzie!

Myślicie, że to wszystko? Nic bardziej mylnego! O wiele więcej informacji podajemy w rozszerzeniu! No i przypominamy, że to tylko pierwsze dwa dni! Na bieżąco będziemy informować o nowościach i wieściach z Gamescomu!

Gameplay Wiedźmina 3

Jak Wam się podoba? Jak oceniacie gameplay w stosunku do poprzednich części?

Borderlands: The Pre-Sequel

Plik wideo nie jest już dostępny.

Claptrap jako grywalna klasa! osobiście bardzo się cieszę z tej nowości! A Wy? Zagracie?

Shadow Realms

BioWare, znane studio zapowiedziało nową grę w stylu action-RPG. Wiemy, że będzie sześć klas, a bohaterowie będą musieli działać razem. James Ohlen ze studia mówi, że Shadow Realms będzie nowym D&D!

gamescom, shadow realms

A drugiego dnia – czyli dzisiaj – BioWare wypuściło czterominutowy trailer – zobaczcie sami!

Dwa nowe zwiastuny premierowe Risena 3

Jedna z najbardziej wyczekiwanych premier tego roku. W Polsce gra zostanie zaprezentowana już jutro, a tymczasem możemy zobaczyć aż dwa nowe zwiastuny!

Śródziemie: Cień Mordoru

Dzieła Tolkiena to niewyczerpane źródło inspiracji! Zobaczmy co może na zaoferować nowa pozycja – oto trailer traktujący o fabule!

M&M: Heroes VII

Wspaniała klasyka strategii turowych wraca do nas w siódmej odsłonie! A co najlepsze, gracze sami wybiorą frakcje, które znajdą się w grze!

The Old Republic

Któż nie kocha muzyki z filmu Georga Lucasa? Stara republika również ma swoje miejsce ma Gamescomie! Obejrzyjcie krótki zwiastun – zachęca do grania?

Aquaman

WarnerBros oficjalnie ogłosiło plany nakręcenia Aquamana! Nie znamy fabuły filmu, nie wyciekły też żadne informacje oprócz tego, że w roli tytułowego bohatera zobaczymy najprawdopodobniej słynnego khala Drogo – Jasona Momoę!

gamescom, aquaman

Dragon Age: Inkwizycja

Kochacie DA? A może najchętniej gracie antagonistami? W swoje ręce dostaliśmy trailer, który zdradza informacje właśnie o nich!

A skoro już o DA mowa, to dostaliśmy też świeżutką prezentację, prosto z gry!

Blackguards 2

Krótki, bo zaledwie minutowy, ale dynamiczny zwiastun przedstawiający kontynuację gry Blackguards!

Bloodborne

Tak jak już mówiłem, dostaliśmy aż dwa gameplaye – jeden oczywiście z Wiedźmina, a drugi z nowej gro o nazwie Bloodborne – co niej sądzicie?

Pathfinder

Dwa studia, Obsidian i Pazio zdecydowały się na produkcję gry cRPG, jak i również karcianki! Niestety, nie mamy żadnych grafik czy informacji – ale wiemy na pewno, że się ukaże!

Ufff – tyle nowości! Która z nich spodobała się Wam najbardziej, na którą czekacie, a która nie wzbudziła Waszego zainteresowania? Napiszcie w komentarzu!

Wczytywanie...