Cytat
Zmamiona obietnicą "niegryzienia" podjęłam więc trud o jakże "przyjaznej" nazwie: "Rejestracja"! Nie była to jednak prosta wyprawa, o nie! Na drodze stanął smok wielogłowy, zwący się dumnie Captcha, zadający, niczym Sfinks, trudne zagadki matematyczne. Szczęściem mym było, iż nie zabijał od razu, a dawał kolejną szansę na rozwiązanie zagadki.
Heh... Coś za coś. Musimy się w pewien sposób bronić przed hordą krwiożerczych botów, nigeryjskich prawników i akwizytorów proponujących tak przełomową viagrę, że powinna dostać z marszu Nobla z medycyny. Nasz smoczuś da się jednak lubić i to bardzo przyjacielski zwierz, który wiele zyskuje po bliższym poznaniu
Cytat
I oto tu stoję i w głowę zachodzę, cóż to za obyczaje, by zwykłą wypowiedź aż tak pod niebiosa chwalić...
Sami nienaganni dżentelmeni i nadobne damy. Dzięki za rejestrację, witamy na GameExe.
Tak serio, to przez te kilka lat bytności w sieci przyzwyczaiłem się, że tego typu propozycje (pisane przez niezarejestrowanych użytkowników) są pełne ortografów wszelakiej maści, niekonkretne i totalnie niepoważne. Jedno z milszych zaskoczeń i tyle.
Co do clou tematu, bo faktycznie zaczyna nam ono powoli umykać. Jak może zauważyłaś, jestem zainteresowany, bo i zasady mi odpowiadają. Jeżeli chodzi o hulanie po sieci w tygodniu, to u mnie raczej też w grę wchodzą godziny wieczorne (20-23), gdyż z natury ze mnie nocny marek i przeważnie wtedy znajduje czas na rozrywkę oraz hobby. Co do weekendów, to różnie bywa, bo jak nie w robocie, to zazwyczaj idzie się w miasto Jednak - wszystko jest do ustalenia, czas się znajdzie, o ile zostanie zrobione to odpowiednio wcześnie
Żaden ze mnie pro-gracz, choć kilka slasherów w życiu się przeszło. Jeżeli chodzi o postać, to mogę grać Lucasem (zawsze jakaś nowość), lecz nie ukrywam, że grasz moją ulubioną heroiną - broń palna zawsze kopie tyłki Musielibyśmy raczej zacząć od początku, ale to nie jest chyba jakiś większy problem?
Zresztą, namiary do mnie masz. Jak nie, to zawsze pozostaje prywatna wiadomość tutaj. Jak będziecie gotowi, to dajcie znać - ustalimy termin, który każdemu przypasuje