Cytat
Zmamiona obietnicą "niegryzienia" podjęłam więc trud o jakże "przyjaznej" nazwie: "Rejestracja"! Nie była to jednak prosta wyprawa, o nie! Na drodze stanął smok wielogłowy, zwący się dumnie Captcha, zadający, niczym Sfinks, trudne zagadki matematyczne. Szczęściem mym było, iż nie zabijał od razu, a dawał kolejną szansę na rozwiązanie zagadki.
Heh... Coś za coś. Musimy się w pewien sposób bronić przed hordą krwiożerczych botów, nigeryjskich prawników i akwizytorów proponujących tak przełomową viagrę, że powinna dostać z marszu Nobla z medycyny. Nasz smoczuś da się jednak lubić i to bardzo przyjacielski zwierz, który wiele zyskuje po bliższym poznaniu

Cytat
I oto tu stoję i w głowę zachodzę, cóż to za obyczaje, by zwykłą wypowiedź aż tak pod niebiosa chwalić...
Sami nienaganni dżentelmeni i nadobne damy. Dzięki za rejestrację, witamy na GameExe.

Tak serio, to przez te kilka lat bytności w sieci przyzwyczaiłem się, że tego typu propozycje (pisane przez niezarejestrowanych użytkowników) są pełne ortografów wszelakiej maści, niekonkretne i totalnie niepoważne. Jedno z milszych zaskoczeń i tyle.
Co do clou tematu, bo faktycznie zaczyna nam ono powoli umykać. Jak może zauważyłaś, jestem zainteresowany, bo i zasady mi odpowiadają. Jeżeli chodzi o hulanie po sieci w tygodniu, to u mnie raczej też w grę wchodzą godziny wieczorne (20-23), gdyż z natury ze mnie nocny marek i przeważnie wtedy znajduje czas na rozrywkę oraz hobby. Co do weekendów, to różnie bywa, bo jak nie w robocie, to zazwyczaj idzie się w miasto

Żaden ze mnie pro-gracz, choć kilka slasherów w życiu się przeszło. Jeżeli chodzi o postać, to mogę grać Lucasem (zawsze jakaś nowość), lecz nie ukrywam, że grasz moją ulubioną heroiną - broń palna zawsze kopie tyłki

Zresztą, namiary do mnie masz. Jak nie, to zawsze pozostaje prywatna wiadomość tutaj. Jak będziecie gotowi, to dajcie znać - ustalimy termin, który każdemu przypasuje