Ja przeinstalowałem i było ok
Problem ze sterowaniem - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Użytkownik Gość_bażancik* dnia środa, 8 stycznia 2020, 23:02 napisał
Ja miałem ten sam problem, jeżeli masz grę na steamie musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy na Gothica, wejść w zakładkę "Właściwości", ostatnią zakładkę "Beta" , następnie otwórz listę "Wybierz betę, w której chcesz brać udział" i ustaw "cpt_1.75_testbranch" czy jakoś tak. Kolejnym krokiem będzie usunięcie gry i pobranie jej jeszcze raz. Wszystko powinno śmigać, powodzenia
Dzięki stary, dziala i uratowales mnie tym, bo akurat cała serię Gothica muszę przejść
Ja miałem ten sam problem, jeżeli masz grę na steamie musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy na Gothica, wejść w zakładkę "Właściwości", ostatnią zakładkę "Beta" , następnie otwórz listę "Wybierz betę, w której chcesz brać udział" i ustaw "cpt_1.75_testbranch" czy jakoś tak. Kolejnym krokiem będzie usunięcie gry i pobranie jej jeszcze raz. Wszystko powinno śmigać, powodzenia
ja nie mogę się ruszyć , nawet broni nie mogę wyciągnąć widać tylko jak wszyscy się biją a
odinstalowałem i zainstalowałem
grę ponawiałem cały czas tak jakby klawiatura nie działała
odinstalowałem i zainstalowałem
grę ponawiałem cały czas tak jakby klawiatura nie działała
Eno, masz wyje####### kompa to powinno chodzić lewym jajkiem. Posłuchaj:
Każdy wie, że Gothic 3 ma mnóstwo bugów. Może to jest 1 z nich.... Weś rozpocznij grę od nowa, a jak to nic nie da to odinstaluj i zainstaluj grę ponownie..... Na pewno poskutkuje....Pozdrawiam ;-)
Każdy wie, że Gothic 3 ma mnóstwo bugów. Może to jest 1 z nich.... Weś rozpocznij grę od nowa, a jak to nic nie da to odinstaluj i zainstaluj grę ponownie..... Na pewno poskutkuje....Pozdrawiam ;-)
AMD Athlon(tm) 64 procesor 3800+ 2,41 GHz
1024 RAM
Geforce 7600 GS
250 Gb dysk
Mam xp profesional z service pack 2
1024 RAM
Geforce 7600 GS
250 Gb dysk
Mam xp profesional z service pack 2
Użytkownik owczar_16 dnia Apr 30 2007, 12:36 PM napisał
komputer mam dobry bo wymieniałem z 3 miesiące temu ! mam xp, dobra spróbuje przeinstalować grę i zobaczymy jak to będzie a co kolega zrobił jak było z tymi teksturami coś?
dobra przeinstalowałem grę ale to nic nie dało ale teraz zauważyłem że wyskakuje jakiś błąd.
gCScriptAdmin::RunScript(..)
Scripted script is not registered: Onlnit !
Przerwij Ponów próbę Ignoruj
jak wezmę ponów próbę to się nic nie dzieje i nadal sie gra nie chce uruchomić ale jak wezmę ignoruj to gra sie uruchamia tylko że jest tak jak wcześniej!
dobra przeinstalowałem grę ale to nic nie dało ale teraz zauważyłem że wyskakuje jakiś błąd.
jak wezmę ponów próbę to się nic nie dzieje i nadal sie gra nie chce uruchomić ale jak wezmę ignoruj to gra sie uruchamia tylko że jest tak jak wcześniej!
[post="60229"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Pytanie jaki masz sprzęt?
Podaj mi swój sprzęt.
komputer mam dobry bo wymieniałem z 3 miesiące temu ! mam xp, dobra spróbuje przeinstalować grę i zobaczymy jak to będzie a co kolega zrobił jak było z tymi teksturami coś?
Możesz mieć coś z teksturami albo możesz nie mieć jakiegoś pliku , chyba taki plik jest że ty siebie widzisz a otoczenie nie , mój kolega tak miał bo miał jakąś dziwną wersje gry , jaki masz komputer???
Sprobuj rozpoczac gre od poczatku.Jak nie to moze zainstaluj od nowa.
Jak włączę gothica i wezmę nową grę i ten filmik sie skończy to mi wyskoczy pomoc i tam będzie pisać żeby wyciągnąć miecz używając 1 ale ja tam zaznaczam że nie chce pomocy i naciskam ok. Problem jest w tym że ja w tej grze nic nie mogę robić ! nie mogę biegać skakać wyciągać broni itp mogę tylko chodzić ale nic się nie dzieje! mogę koło tych orków sobie przechodzić i nic koło jakiegoś potwora i też nic... nawet nie chce na mnie spojrzeć ;p Co ja mam zrobić?