Użytkownik Ashgan dnia Mar 29 2007, 02:06 PM napisał
To też może zrobić, ale są szybsze i tańsze sposoby
Poszukaj sobie kluczy instalacyjnych do NWN na necie, a napewno znajdziesz jakiś działający. Nie bierz ze strony cracs.am czy tego typu badziewi tylko szukaj po tych bardziej zaufanych.
[post="57036"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jesoooo czy wy naprawdę jesteście tacy twardo głowi. NWN kosztuje teraz 40 złotych. 20 podstawka i 20 dwa dodatki razem. Ja sam tak kupiłem. Gram na wypasionym serwie i nie żałuję nawet jednej złotówki wydanej na to. Ja rozumiem nie każdy ma kasę. Ale jeśli gra sprawia mi wielką przyjemność i wiem, że będę grał w nią jeszcze wiele godzin to kupuję oryginał natychmiast.
To nie jest 180 czy 100zł. żeby nie można było odmówić sobie piwa i kupić grę. W zamian masz pewność, że jak coś się pieprzy to piszesz do serwisu i pomogą ci rozwiązać problem. Do tego dostajesz kupony na kupno gier taniej, więc jeśli kupisz podstawkę za 40 zł to możesz zamówić dodatek za 12 zł chyba czy 15.
Już kiedyś się wypowiedziałem o jeszcze innych plusach zakupu oryginału, więc tu nie będę.
Odpowiadając na temat. Kup oryginał[40 zł] Kilka kliknięć i masz już listę serwerów. Jak byś go miał to ja bym ci podał adres do bardzo fajnego gdzie klimat to podstawa, a mistrzowie gry zadbali o to by jeszcze ulepszyć grę o wiele dodatków. I jeszcze jedno. 40 złotych i to koniec. Nie płacisz nic miesięcznie jak w Wowie czy coś. Więc myślę, że to cholernie dobra transakcja.