Mówi się "Cthulhu".
Halloweenowe Awatary - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Tak ogólnie to Haloween to święto szatana, wiecie?
Mnie początkowo ujął Tokar, ale później pojawił się Tig ze swoim avatarem i to na niego oddaję głos ![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
Sam jesteś... chomikiem
To tylko rysunki, w rzeczywistości Totoro jest kochany ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
Cytat
Oddaję głos na Meda, Wreszcie zmienił tego pedalskiego chomika w coś przerażającego. Czyżby nasz kochany Med wkroczył w okres dojrzewania?
![](/view/images/emoticons/default/teehee.gif)
Sam jesteś... chomikiem
![](/view/images/emoticons/more/stupid.gif)
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
To kiedy wyniki? xD
Nie, żebym chciał być złośliwy, ale patrząc na tego, nieco Shrekowego, Tokara, to... Aż chciałbym go przytulić ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A dziękować
Mnie ujął pod serce kotek Evriny, choć nie jest bardzo straszny. Przez dynię Vitanee faktycznie się lekko wzdrygnąłem, ale to cios poniżej pasa
Hmm, patrzmy dalej.. *spaceruje galerią strachów* Ati, bardzo artystycznie.. Tamc mnie straszy, bo przypomina mi świetlicę z sześciolatkami na praktykach w szkole, brr. Wiktul i Krzyslewy idą posępnie ramię w ramię.. Ty ma plus za Quaggana, zwłaszcza że kojarzy mi się ze strasznym 404.. Matt nie musiał się nawet przebierać, podobnie Sazanka, co też się liczy.. Hassan z czachą, uroczo.. Charon, powiedziałbym, kultowo.. Cou klasycznie, jak to ładnie Wiktul ujął, jest trochę straszny.. Lio nastrojowo-dyniowy, ładnie.. Kucyk Withorda mówi sam za siebie.. Tokar przyjemnie krwawy i wilkołaczy.. a Med mroczny i jeszcze bardziej krwawy.
Ach! Nie oddaję głosu (na razie), wszyscy jesteście strrrasznie piękni!![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
![](/view/images/emoticons/default/teehee.gif)
Ach! Nie oddaję głosu (na razie), wszyscy jesteście strrrasznie piękni!
Oj taaaam. Tak naprawdę podobają mi się cycki Tiga. ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Oj, trupku, trupku... To się nazywa ,,masochizm".
Jak dla mnie najstraszniejszy jest avek Hassana
.
Jak dla mnie najstraszniejszy jest avek Hassana
Tamc. ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A wygląda jak Care Bear z antenką ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Użytkownik krzyslewy dnia sobota, 2 listopada 2013, 12:32 napisał
Oddaję głos na Lionela. Nie wiem, co to za postać na czerwonym tle, ale wygląda fanie ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Może i ja nie przeczytałem "Wieśka", nie potrafię wymówić Cthulthu%$^, ale serię "Final Fantasy" znam od podszewki i to coś,to nie kto inny, jak przedstawiciel słodziasznych moogle, nieuki
Tokar +1
Oddaję głos na Lionela. Nie wiem, co to za postać na czerwonym tle, ale wygląda fanie ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A ja bardzo lubię to Courunowe, klasyczne coś
Ma dużo macek. Choć biała Buka Taja też niczego sobie ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Mój głos idzie na Vit, bo brak internetu to mój największy koszmar. A już brak dosepu do niego przez najbliższe 24h to piekło.
Oddaję głos na Meda, Wreszcie zmienił tego pedalskiego chomika w coś przerażającego. Czyżby nasz kochany Med wkroczył w okres dojrzewania? ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
A mnie najbardziej zaimponował Tokar ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Mój głos oddaję na Ati.
Świat nie jest jeszcze gotowy na więcej niż jednego Lio... To za dużo zajebistości na raz.
I co? Jakiegoś głosy na upatrzone avatary, czy każdy będzie tylko prężyć pierś licząc, że to na niego padnie? ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Btw, mieszkam obok Powązek i po Wszystkich Świętych mam niesamowity widok z okna - ogniki między drzewami, naprawdę robi wrażenie![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
Btw, mieszkam obok Powązek i po Wszystkich Świętych mam niesamowity widok z okna - ogniki między drzewami, naprawdę robi wrażenie