Ciąg dalszy...
[Turniej] HoM&M3 2, czyli dogrywka - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Winszuję.
I ja takoż, upoluję kanapkę
[Dodano po 3 godzinach]
Ogromnie dziękuję wszystkim oponentom za grę Tamc., poksusisz się na newsa, czy mam sam zdać relację?
[Dodano po 3 godzinach]
Ogromnie dziękuję wszystkim oponentom za grę Tamc., poksusisz się na newsa, czy mam sam zdać relację?
Ja też gotowy w każdej chwili.
Ja jestem i czekam na gameranger'ze
Dziś to kończymy, kurna!
Niestety. Wyszło na moje.
Użytkownik Tamc. dnia czwartek, 10 października 2013, 12:51 napisał
Choć w sumie tego nie widzę, czasem 1 walka trwa 10 min, to jak będzie nas tylu i po moim ruchu będą 3 takie walki, bo ten atakuje tego, ten się broni etc., to będziemy się ruszać raz na pół godziny i w życiu tego nie skończymy. Nie w tyle osób, bez kitu. Z samym komputerem ile czasu się gra na takich mapach, a co dopiero jak każda tura ma być rozgrywana w prawdziwym czasie, a nie z automatu. To nie wypali.
Wiecie, że tym sposobem prędzej święta nadejdą niż zagracie?
Czyli jutro się nie zgramy.
Wiciu czwartek wolny, ja też, jeśli udałoby Ci się faktycznie być od 11 i Ati by wtedy znalazła czas, to to jest nasza pora. Ati, czwartek do południa?
Wiciu czwartek wolny, ja też, jeśli udałoby Ci się faktycznie być od 11 i Ati by wtedy znalazła czas, to to jest nasza pora. Ati, czwartek do południa?
Za pół godziny możemy ciągnąć nasz duel zatem
Jeśli o mnie chodzi, to ciągle się coś zmienia.
W teorii:
- jutro - nie ma mnie, dopiero koło 22 powinienem być.
- czwartek - w teorii od 11 rano powinienem być, ale nie wiem jak to wyjdzie.
- piątek - niby do 13 a później mnie nie ma
- sobota,niedziela - ???
W teorii:
- jutro - nie ma mnie, dopiero koło 22 powinienem być.
- czwartek - w teorii od 11 rano powinienem być, ale nie wiem jak to wyjdzie.
- piątek - niby do 13 a później mnie nie ma
- sobota,niedziela - ???
Czwartek wolny.
Wiciu, niebawem lecę spać.
Mnie jutro od 12 pasuje spokojnie, Ati ma zajęty czas do 9 30 (o ile dobrze rozumiem), więc kwestia z zurikatą jeszcze?
W ogóle napiszcie najlepiej, jak sprawa wygląda każdego dnia (od rana do wieczora) do końca tego tygodnia, to wtedy łatwiej będzie coś ustalić, niż tak pytać co chwilę o kolejną datę. Może nie będzie trzeba, może (w końcu) jutro nam się uda to dokończyć.
Mnie jutro od 12 pasuje spokojnie, Ati ma zajęty czas do 9 30 (o ile dobrze rozumiem), więc kwestia z zurikatą jeszcze?
W ogóle napiszcie najlepiej, jak sprawa wygląda każdego dnia (od rana do wieczora) do końca tego tygodnia, to wtedy łatwiej będzie coś ustalić, niż tak pytać co chwilę o kolejną datę. Może nie będzie trzeba, może (w końcu) jutro nam się uda to dokończyć.
Lol Jutro to ja mogę i od 7 rano A dzisiaj, jeśli masz apetyt, to się za jakie pół godziny stykniemy na jakiś pozakonkursowy duelik
Dzisiaj na wieczór Ati nie pasuje. A to może jutro 12/13?
No a co z dzisiaj? Ja dam radę przed 23. Jutro niedostępny od 16.
Próbujemy dalej: środa 21-22?
Teoretycznie mam jutro tylko do 9.30, więc powinno dać radę.
Wtedy dopiero wyjdę z treningu, więc bez skrupułów mnie boćcie i grzmoćcie Jeśli bot przetrwa do mojego powrotu i będzie sobą wciąż coś reprezentował, to się podłączę, bo inaczej nie ma sensu, żebyście tracili przeze mnie czas