Nowy "Dragon Age" tylko na... smartfonach - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Cytat
Dokładnie!
Ja dopiero kilka miesięcy temu dowiedziałem się co to smartfon (dobrzę to piszę?)...
Tak bardziej na temat, ten https://gfx.gexe.pl/20...0/20171755.jpg screen jakby mówi coś o strategu, mam rację?
Zapewne wszyscy już zacierają rączki przed najnowszym "Dragon Age", jednak jak się okazuje nie wyjdzie on na Pecety ani na konsole! Zanim jednak wszyscy ortodoksyjni fani zaczną wieszać się na kablach do komputera, spieszę z wyjaśnieniem – wcale nie chodzi o "Dragon Age: Inquisition".
Ma się on nazywać "Heroes of Dragon Age". Będzie to gra akcji skupiona na współpracy między bohaterami, których będziemy mogli pozyskać zarówno za darmo jak i dokonując mikropłatności. Jednocześnie twórcy zapewniają, że w grze nie zabraknie postaci z poprzednich odsłon DA.
Nad pozycją pracuje EA Capital Games. Na razie wiadomo jedynie, że gra zostanie oparta na modelu "free to play". Nie odkryto kart w postaci wymagań sprzętowych, planowanej premiery, czy też na jakie systemy wyjdzie. Jednak tutaj raczej nie ma szans na żadne wariacje i pozycja trafi na Androida i iOS. Najprawdopodobniej twórcy podczas targów gamescom, które się już rozpoczęły, zdradzą na temat "Heroes of Dragon Age" trochę więcej.