Przełożony Vallisa nie chcę dołączyć do drużyny - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
mam ten sam problem. nie da sie tego jakos ominac patchem/w inny sposob?
No co ty...
Przeinstalowałem, ściągnąłem patch'a i wszystko gra tylko mam jeszcze jedno pytanko
Do czego jest "kula przechodzenia między sferami" jak ją wykorzystać?
Przeinstalowałem, ściągnąłem patch'a i wszystko gra tylko mam jeszcze jedno pytanko
Do czego jest "kula przechodzenia między sferami" jak ją wykorzystać?
Bład spowodowany jest tym ze masz piracka wersje xDDD tyle..
Kto mi da link do patcha xD
Zapewne przeinstalować grę/ spatchować grę / spróbować zagrać od wcześniejszego save'a.
Ja miałem sytuacje w której pan owszem się przyłączył ale za to z kapitanem w forcie za nic nie mogłem porozmawiać.
Jakiś nowy standard nam się kroi. Coraz więcej gier jest wydawanych najwyraźniej w momencie w którym nie powinny ujrzeć jeszcze światła dziennego.
Ja miałem sytuacje w której pan owszem się przyłączył ale za to z kapitanem w forcie za nic nie mogłem porozmawiać.
Jakiś nowy standard nam się kroi. Coraz więcej gier jest wydawanych najwyraźniej w momencie w którym nie powinny ujrzeć jeszcze światła dziennego.
Hmm możliwe :>
Liczyłem jednak na to że ktoś miał podobny problem
Liczyłem jednak na to że ktoś miał podobny problem
A może nie potrafi?...
Hmm widzę że nikt nie chce nam pomóc
Witam mam ten sam problem, gdyby ktoś mogł pomóc, lub ewentualnie wyjaśnic powód tego błędu był bym bardzo wdzieczny
Mam mały problem z misją w Fort Locke
Po rozmowie z szeryfem Cormickiem i Vallisem Antonem mam misję żeby odszukać przełożonego Vallisa.
Gdy go znajduje na cmentarzysku to występuje jakiś błąd ponieważ nie mogę go dołączyć do drużyny i zaprowadzić z powrotem do Fortu
Co mam zrobić?
Przy okazji
Czy oprócz Bevila i Katriony znajdę jakiegoś sierżanta do Warowni na Rozstajach?
Po rozmowie z szeryfem Cormickiem i Vallisem Antonem mam misję żeby odszukać przełożonego Vallisa.
Gdy go znajduje na cmentarzysku to występuje jakiś błąd ponieważ nie mogę go dołączyć do drużyny i zaprowadzić z powrotem do Fortu
Co mam zrobić?
Przy okazji
Czy oprócz Bevila i Katriony znajdę jakiegoś sierżanta do Warowni na Rozstajach?