ja zdobyłem je wszystkie(a grę przeszedłem z 5 razy minimum)
jest ich strasznie dużo a ja wyjawię Ci ich kilka:
Katana Hiryu(co do pisowni mogłem się pomylić)
gdy zostaniesz burmistrzem Kamiennej Altany wejdź do sypialni Lady Grey i tam jest skrzynia w której jest oto ta broń
Młot (sry niestety nie pamiętam nazwy ( )
możesz go znaleźć w tej skrzyni koło drzewa przy którym stoją kukły treningowe w gildi bohaterów
Mściciel
na północnych pustkowiach jak już ''wyjdziesz'' z tego statku idziesz prosto i zamiast iść w górę to skręć w prawo w taką uliczkę i tam będzie skrzynia na 30 srebnych kluczy,tam będzie właśnie Mściciel,Ametyst i nie jestem pewny ale Zbroja Aeona ?
Siewica Sierot
możesz ją znaleźć w środku demonicznych drzwi w Metropolii
mógłbym jeszcze parę wymienić ale tak mało pamiętam że opisy były by zbyt mało dokładne
mam nadzieję że w jakichś sposób pomogłem
jest ich strasznie dużo a ja wyjawię Ci ich kilka:
Katana Hiryu(co do pisowni mogłem się pomylić)
gdy zostaniesz burmistrzem Kamiennej Altany wejdź do sypialni Lady Grey i tam jest skrzynia w której jest oto ta broń
Młot (sry niestety nie pamiętam nazwy ( )
możesz go znaleźć w tej skrzyni koło drzewa przy którym stoją kukły treningowe w gildi bohaterów
Mściciel
na północnych pustkowiach jak już ''wyjdziesz'' z tego statku idziesz prosto i zamiast iść w górę to skręć w prawo w taką uliczkę i tam będzie skrzynia na 30 srebnych kluczy,tam będzie właśnie Mściciel,Ametyst i nie jestem pewny ale Zbroja Aeona ?
Siewica Sierot
możesz ją znaleźć w środku demonicznych drzwi w Metropolii
mógłbym jeszcze parę wymienić ale tak mało pamiętam że opisy były by zbyt mało dokładne
mam nadzieję że w jakichś sposób pomogłem