Kto Przyjmuje W Szeregi Asasynów? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Użytkownik ramstein dnia Feb 21 2007, 10:54 AM napisał
[post="55147"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
o tak :
- ty... [krzyk] !!!!!!!ty to ty zniszczyłeś tyle lat naszej pracy ... ,i takie tam zaczłą krzyczeć
PS: zachwialiśmy magiczną równowagę LUB zachwialiśmy równowagę magiczną tak czy siak o jedno chodzi
Użytkownik Xardas 2006 dnia Feb 17 2007, 12:14 PM napisał
[post="54847"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ale Saturas wytłumaczył nam że zachwialiśmy magicznym czymśtam
Użytkownik Łowc@ dnia Feb 17 2007, 09:20 AM napisał
[post="54803"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Oj nie zgodzę się z tobą ,że zmarnowaliśmy dziesięć lat ich pracy Przecież w końcu wydostali się z koloni!!! I tylko dzięki nam Gdybyśmy im nie pomogli to wtedy można by było mówić ,że sie zmarnowało im dziesięć lat.No ale wtedy by nie wyszła nawet część druga a co dopiero dodatek i część trzecia
Użytkownik Xardas 2006 dnia Feb 16 2007, 08:52 PM napisał
[post="54783"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Dokładnie
Ja rozumiem, że tak zareagowali bo w sumie zmarnowaliśmy dziesięć lat ich pracy
Użytkownik Donovan dnia Feb 12 2007, 04:25 PM napisał
[post="54367"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ja mam skrupuły zabijać tych których polubiłem, to tak samo jakbym zabił Lee albo Miltena albo Gorna itd.
Użytkownik SmokLares dnia Feb 12 2007, 09:46 PM napisał
[post="54403"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
jasne że jest wystarczy że wpiszesz w konsoli (zakładam że wiesz jak ją włączyć ) "spawn sh"[bez apostrofów] ,wtedy wyskoczy gościu "pan pomoc aka przywódca" który będzie Ci proponował rózne przydatne rzeczy w tym reputację u wszytkich miatach i organizacjach
Użytkownik Medivh dnia Feb 11 2007, 08:26 PM napisał
[post="54332"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
no własnie ja nie rozumiem o co chodzi... wy coś do tych magów czujecie ?? ehhh ja zabiłem ich wszystkich ...no oprócz Saturasa [aurat grałem magiem] lecz jak sie juz nauczyłem "maga wody "to go też kropnąłem. Czy wy macie jakieś skrupuły czy coś w tym stylu ?
a tak poztym to przpomnijcie jak magowie zaregwali w gothicu 1 po tym co zrobiliśmy z kopcem rudy ... tak samo jka zareagował ten mag w świątyni [noc kruka ] jak nas spotkał ..
- ty.....ty draniu czy ty sobie wyobtrażasz co zrobiłeś?!?!?!
Użytkownik Medivh dnia Jan 17 2007, 07:34 PM napisał
[post="52905"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Magów mogę zabić oprócz Saturasa i Vatrasa bo ich szkoda za dobrze sie znamy
[Dodano po chwili]
Błędy poprawione, temat otwarty.
Do Asasynów przyjmuje (a właściwie, to nie przyjmuje, ale co najwyżej możesz dla nich pracować ) Zuben siedzący w Ishtar. Ale do Mora Sul i tak musisz iść, gdyż do wejścia do Ishtar potrzebujesz 75% respa u Asasynów (dobrym sposobem na uzyskanie kilku punktów jest wykonanie misji dla Gonzalesa (głównodowodzącego Mora Sul) z zabiciem Magów Wody - to jest 3 punkty za każdego maga (jest ich chyba 7) plus jeszcze 4 punkty za ukończenie zadania).
Czy to Zuben i trzeba iść aż do Ishtar??
Czy wystarczy że pójdę do Mora Sul???
Aha i proszę podać imię tego Asasyna bo jak jest w Mora Sul to trochę mi zajmie pytanie każdego z osobna ponieważ Mora Sul jest dużym miastem
Tu są poprawione błędy