Ach Dobra, chwilowo wiemy, że w nowych star łorsach wszyscy mają A z wuefu. Czyli nie będzie żadnego Hutta
Gwiezdne Wojny – Wyciekła notatka z listą głównych bohaterów! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Czytałem. Horn jest potem w tej śmiesznej serii, której nikt nie lubi o tej rasie, której nikt nie ogarnia. Mam na myśli Yuzhaan Vong.
No i Thrawn zdecydowanie jest lepszy od Ja, Jedi, moim zdaniem - i Trylogia i obie książki o Ręce Thrawna, gdzie Luke zakochuje się w Marze Jade, ach.
No i Thrawn zdecydowanie jest lepszy od Ja, Jedi, moim zdaniem - i Trylogia i obie książki o Ręce Thrawna, gdzie Luke zakochuje się w Marze Jade, ach.
Nie miałem dotąd przyjemności. A Ty czytałeś "Ja, Jedi"?
Serio, nie Thrawn? Chyba, że nie czytałeś Thrawna.
Również. Choć akurat "Ja, Jedi" to najlepsza powieść starłarsowa z tych, które dotąd czytałem.
Czyżbyś miał na myśli ten straszliwy cykl o młodych Jedi?
Jeśli Akademia, to bardziej jak w "Ja, Jedi" lub innych powieściach z akcją rozgrywającą się po bitwie o Yavin
Czyżby Akademia Jedi? Niczym w Jedi Knight: Jedi Academy?
Ilość wymaganej sprawności fizycznej sugeruje, że 148% filmu będą stanowiły naparzanki jarzeniówkami.
Jakoś tak mało sprawni fizycznie...
Czekajcie, czekajcie. Po kolei:
- młody Obi-Wan
- Han Solo
- Leia
- Amidala
- Darth Vader
- C3PO
- Palpatine
Zarąbiście to oryginalne
- młody Obi-Wan
- Han Solo
- Leia
- Amidala
- Darth Vader
- C3PO
- Palpatine
Zarąbiście to oryginalne
Mel Gibson jako wszyscy bohaterowie płci męskiej.
Już sie nie moge doczekać ,ale tylko dla tego , że to jest STAR WARS a wiadomo jak to bywa z produkcjami wielkiej serii prowadzone przez inne studio filmowe.
Ostatni jest zapewne Han Solo i tutaj będzie dalej Harrison Ford. Co do reszty, kto to wie.
Zdjęcia do siódmego epizodu Gwiezdnych wojen ruszą na początku przyszłego roku. Tymczasem trwa casting aktorów. Do sieci wyciekła właśnie notatka z opisami głównych bohaterów. Może nie są wymieniani z imienia i nazwiska, ale znamy ich cechy, które dużo o nich mówią.
Oto opisy wysłane przez April Webster i Alyssę Weisberg w USA oraz Ninę Gold w UK do agentów różnych aktorów. Mają służyć ogólnemu zarysowi bohaterów kolejnej części sagi Star Wars.
- Mężczyzna w wieku 20-25 lat. Dowcipny, inteligentny i sprawny fizycznie. Nie jest jednak klasycznym przystojniakiem.
- Pewny siebie facet, zbliżający się do trzydziestki, również sprawny fizycznie, ale będący typowym przykładem przystojniaka.
- Niezależna dziewczyna, zmierzająca do dojrzałości. Na razie to jednak jeszcze nastolatka, choć z dobrym poczuciem humoru. Sprawna fizycznie.
- Także zmierzająca do dojrzałości nastolatka, tyle że twarda i inteligentna. Poniżej dwudziestu lat, sprawna fizycznie.
- Mężczyzna po czterdziestce. Sprawny fizycznie, typ wojskowego.
- Mężczyzna koło trzydziestki. Typ intelektualisty.
- Mężczyzna po siedemdziesiątce. Twardziel, pewny siebie i nieznoszący sprzeciwu.
Których aktorów chcielibyście zobaczyć w wymienionych rolach? Jak myślicie, jakie postacie skrywają opisy?